Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

A331 Beehive Pendel, Hvit/Messing
artek logoartek logo

A331 Beehive Pendel, Hvit/Messing

14 190 kr
A331 pendel fra Artek.
På lager

A331 Pendel, Messing

14 190 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

A331 pendel fra Artek, designet av Alvar Aalto. Den klassiske "bikube" - lampen er en lampe for deg som ønsker å ha en liten del av designhistorien hjemme. En lampe som er tidløs i sin form, lampen ble skapt allerede i 1953. En lampe som definitivt kommer til å bli lagt merke til. Lampen gir et komfortabelt lys, den er funksjonell og har en vakker form. Denne lampen er perfekt over matbordet!

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Artek ble grunnlagt i 1935 av fire idealister som jobbet mot en ny type av hverdagsmiljø og ville forandre byplanleggingen, arkiteturen og designet. I dag er Artek kjente for å være de med flest innovative bidrag til moderne design, der funksjonalitet og tidløs estetikk er de vesentlige delene i produksjonen. Møblene fra Artek finnes i alt fra vanlige hjem til kontorer, museum og skoler.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null