Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_201474Arctic Vase L, Klarhttps://www.rum21.no/arctic-vase-klar?p=226091https://az666937.vo.msecnd.net/67/33cfe7be-818b-4982-8b0a-a99450adf9b3OutOfStock831NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/vaserWarm NordicArctic vase, designet av glasskunstneren Gunnar Cyrén for Warm Nordic. En elegant vase i munnblåst klarglass. Vasen er rillet på utsiden og har bobler i bunnen, som gir den en herlig tyngde. Også tilgjengelig i en mindre størrelse.831
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Vaser
1 / 4

Arctic Vase L, Klar

831 kr
En vakker vase i munnblåst glass. Vasen har en herlig tyngde som gjør dine buketter enda vakrere.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Arctic vase, designet av glasskunstneren Gunnar Cyrén for Warm Nordic. En elegant vase i munnblåst klarglass. Vasen er rillet på utsiden og har bobler i bunnen, som gir den en herlig tyngde. Også tilgjengelig i en mindre størrelse.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Warm Nordic er et dansk designfirma med vekt på Warm. Man anser at det er en annen side til Cool Nordic, som nordisk design ofte refereres som. Warm Nordic har valgt å gi nytt liv til en del av Nordens mest verdsatte design og designere. Det er kanskje kaldt i norden, men det betyr ikke at man ikke kan ha det Warm inne. Warm Nordic tilbyr klassisk skandinavisk design av høy kvalitet.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no