Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_221140Berber Ayur Gulvteppe 180x270 cm, Beige/Hvithttps://www.rum21.no/berber-ayur-gulvteppe-beige-hvit?p=230038https://az666937.vo.msecnd.net/67/89dbc9fe-eee1-46f0-b852-4999e4fbe468OutOfStock10594NOK/tepper/tepper/ulltepperChhatwal & JonssonBerber Ayur er et dekorativt ullteppe fra Chhatwal &amp; Jonsson, produsert med den aller største omhu. Materialene består av 80% New Zealand ull og 20% bomull. Teppet er håndvevd av dyktige håndverkere, som vever i samsvar med den tradisjonelle metoden for veving av berbertepper. Den moderne og grafiske designen skaper nytt liv i rommet og forsterker den atmosfæriske følelsen. Ettersom hvert gulvteppe produseres for hånd er de unike, variasjoner kan oppstå. <br /><br />Vedlikeholdstips: Kun profesjonell rengjøring. Behold den fine kvaliteten på teppet ved å støvsuge det ofte på lav effekt uten børste. I begynnelsen er det naturlig at nye ullmatter slipper ull, med regelmessig støvsuging skal det avta i løpet av 2-3 måneder. Eventuelle flekker tørkes umiddelbart av med en lett fuktig klut, ikke skrubb. Det anbefales å ha en beskyttelsesmatte under gulvteppet.10594
Shop/ Tepper/ Ulltepper
1 / 3
Chhatwal & Jonsson - logo - Rum21.noChhatwal & Jonsson - logo - Rum21.no

Berber Ayur Gulvteppe 180x270 cm, Beige/Hvit

10 594 kr
Berber Ayur er et dekorativt ullteppe fra Chhatwal & Jonsson, produsert med den aller største omhu.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Berber Ayur er et dekorativt ullteppe fra Chhatwal & Jonsson, produsert med den aller største omhu. Materialene består av 80% New Zealand ull og 20% bomull. Teppet er håndvevd av dyktige håndverkere, som vever i samsvar med den tradisjonelle metoden for veving av berbertepper. Den moderne og grafiske designen skaper nytt liv i rommet og forsterker den atmosfæriske følelsen. Ettersom hvert gulvteppe produseres for hånd er de unike, variasjoner kan oppstå.

Vedlikeholdstips: Kun profesjonell rengjøring. Behold den fine kvaliteten på teppet ved å støvsuge det ofte på lav effekt uten børste. I begynnelsen er det naturlig at nye ullmatter slipper ull, med regelmessig støvsuging skal det avta i løpet av 2-3 måneder. Eventuelle flekker tørkes umiddelbart av med en lett fuktig klut, ikke skrubb. Det anbefales å ha en beskyttelsesmatte under gulvteppet.

Egenskaper

 • Produktnummer230038
 • Lev. produktnummerDH762212-14
 • Varemerke
  Chhatwal & Jonsson
 • FargeHvit, Beige
 • FormRektangulær
 • MaterialeUll, Bomull
 • Materiale beskrivelse80% New Zealand ull, 20% bomull
 • RomSoverom, Stue
 • Bredde180 cm
 • Lengde270 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Chhatwal & Jonsson er et svenskt firma som produserer fantastiske håndlagde tekstiler med en enkel, fargesterk og moderne stil. Deres produkter er hjemmetekstiler som produseres i India, men med et skandinavisk uttrykk i form av farge og design. Chhatwal & Jonsson levererer fantastiske putetrekk i lin, tepper i ull og sengetøy i økologisk bomull. Alle produktene er håndlagde, eventuelle skjønnhetsfeil er en del av sjarmen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no