Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Biny-Spot Vegglampe, Sort/Sort

Biny-Spot Vegglampe, Sort/Sort

2 390 kr
Biny-Spot, en stilig vegglampe fra DCW.
Leveringstid:  4-6 uker

Biny-Spot Vegglampe

2 390 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Biny-Spot ble opprinnelig designet av den franske designeren Jacques Biny, men ble senere reprodusert av DCW. Vegglampen kan dreies, og tillater en rotasjon på 330°. Bruk Biny-Spot som nattbordlampe, eller for å belyse en bestemt gjenstand som et vakkert maleri. Jacques design er ofte preget av funksjonalitet, eleganse og beherskelse. Biny-Spot finnes i matt sort eller polert nikkel, med tre forskjellige overflatebehandlinger på skjermen - sort, nikkel eller gull. Biny er en del av en serie hvor du også kan finne en bordlampe med en tydelig 50-talls stil, samt nattbordlamper og ulike vegglamper. Alle lampene er designet av Jacques Biny og bærer hans stilige designspråk. Lyskilde kjøpes separat.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.