Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_203015Bonsai Sett Med Duftspreder, Breezehttps://www.rum21.no/bonsai-sett-med-duftspreder?p=226431https://az666937.vo.msecnd.net/67/87c40406-1f7b-4fb5-ab05-551c576d51ccOutOfStock930NOK/innredning/innredning/kroppspleie-assessoarer/innredning/kroppspleie-assessoarer/duftpinnerDesign House StockholmBonsai sett, designet av Takafumi Nemoto for Design House Stockholm. Settet inneholder en keramisk vase, duftpinne og duftolje. Målet var å produsere en duftpinne som ikke var rak og kjedelig, men en mer levende og vakker variant. Resultatet ble tre rottingpinner som symboliserer naturen. Duftpinnene er fine å ha fremme som interiørdetaljer, samtidig som de tar opp duften på en effektiv måte. <br /><br />Den tilhørende duftoljen lukter ikke som parfyme, men sprer en naturlig frisk duft som minner om et rom hvor det nettopp har blitt luftet. <br /><strong><br />Velg mellom:</strong> <ul> <li>Breeze: Representerer et tre med vind i grenene.</li> <li>Blossom: Representerer en blomstrende gren.</li> <li>Cloud: Representerer en sky.</li> </ul>930
Shop/Innredning/ Duft & Kroppspleie/ Duftpinner
1 / 4
Design House StockholmDesign House Stockholm

Bonsai Sett Med Duftspreder, Breeze

930 kr
Spre en frisk duft i hjemmet ditt med dette settet fra Design House Stockholm. Settet inneholder en keramisk vase, duftpinne og duftolje.
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Bonsai sett, designet av Takafumi Nemoto for Design House Stockholm. Settet inneholder en keramisk vase, duftpinne og duftolje. Målet var å produsere en duftpinne som ikke var rak og kjedelig, men en mer levende og vakker variant. Resultatet ble tre rottingpinner som symboliserer naturen. Duftpinnene er fine å ha fremme som interiørdetaljer, samtidig som de tar opp duften på en effektiv måte.

Den tilhørende duftoljen lukter ikke som parfyme, men sprer en naturlig frisk duft som minner om et rom hvor det nettopp har blitt luftet.

Velg mellom:
 • Breeze: Representerer et tre med vind i grenene.
 • Blossom: Representerer en blomstrende gren.
 • Cloud: Representerer en sky.

Egenskaper

 • Produktnummer226431
 • Lev. produktnummer2612-0000
 • Varemerke
  Design House Stockholm
 • Designer
  Takafumi Nemoto
 • FargeSort, Tre
 • MaterialeKeramikk, Rotting
 • Kapasitet15 cl

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Design House Stockholm ble grunnlagt av Anders Färdig. Design House Stockholm startet som et kreativt produktutviklingsforetak for andre varemerker i 1992. I 1997 begynte produktlanseringen, først ut var Harri Koskinens Block Lamp som raskt ble en verdenssuksess. Design House Stockholm har som mål å være et speil for det beste av skandinavisk design.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no