Nyheter
Belysning
Bottle Grinder Krydderkvern 11,5 cm 2-pk, Blå / Bøk
-30%

Bottle Grinder Krydderkvern 11,5 cm 2-pk, Blå / Bøk

480 kr685 kr
Bottle Grinder krydderkverner fra Audo Copenhagen med et vakkert design med en skandinavisk følelse perfekt for å plassere på bordet og kjøkkenbenken.
På lager

Bottle Grinder Krydderkvern 11,5 cm 2-pk

480 kr

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

Bottle Grinder krydderkverner fra Audo Copenhagen med et vakkert design med en skandinavisk følelse perfekt for å plassere på bordet og kjøkkenbenken. De har en praktisk størrelse med forskjellige, myke fargekombinasjoner å velge mellom. Dekorativt utseende perfekt for det moderne hjemmet.

Designet av Norm Architects.

Bra å vite om Bottle Grinder krydderkvernene


- Skandinavisk design.
- Påfyllbare.
- Lett å bruke.
- Velg mellom ulike farger og størrelser.
- Høyde: 115 mm.
- Designet av Norm Architects.
- Diameter: 70 mm.

Hvordan tar jeg vare på krydderkvernene?
- Unngå: Direkte sollys.
- Rengjøres med en tørr klut.Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 548 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Audo Copenhagen er sammenslåingen av de to danske merkene MENU og by Lassen. De kombinerer et århundre med dansk design og en moderne, global visjon som stadig utvides og utvikles. Audos møbler, belysning og interiør er preget av omhyggelige detaljer, materialer i høy kvalitet og tidløs dansk designtradisjon. Med sin unike evne til å balansere tradisjon og fremtidsrettet tenkning, skaper Audo Copenhagen en spennende og inspirerende opplevelse for alle designelskere.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null