Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Fatboy Buggle-up Outdoor, Sort
fatboy - logofatboy - logo

Fatboy Buggle-up Outdoor, Sort

3 488 kr

Fatboy Buggle-up er skapt for behagelig avkobling i hagen eller på stranden. Den er laget i robust polyester med en beskyttende overflate som tåler vann og er UV-resistent. Fatboy Buggle-up er i tillegg utrustet med spesielle remmer som

Leveringstid:  2-3 uker

Fatboy Buggle-up Outdoor

3 488 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Fatboy Buggle-up er skapt for behagelig avkobling i hagen eller på stranden. Den er laget i robust polyester med en beskyttende overflate som tåler vann og er UV-resistent. Fatboy Buggle-up er i tillegg utrustet med spesielle remmer som gjør at man kan koble av i en mer oppreist stilling (opp til 60 graders sittende posisjon).

Vedlikehold:

Alle Fatboy Buggle-up kan naturligvis med fordel også brukes innendørs. De tåler vann og fukt og kan lett rengjøres, tørkes eller spyles av. Vi rekommenderer å bruke såpe ved flekker. Når produktene har blitt utsatt for fuktighet er det viktig å ta de med inn for å tørke.

En Fatboy er skikkelig holdbar og laget av sterkt nylonstoff lignende seilduk. Hvis det mot all sannsynlighet skulle gå hull i din Fatboy er den beste måten å reparere den slik som man reparerer en sykkelpunktering. Både voksne og barn kan ha det veldig gøy med sin Fatboy ettersom den klarer de fleste belastninger, men for å være helt sikker bør man f.eks ikke bruke den som trampoline.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
For ikke så lenge siden blåste Alex Bergman liv i den gamle sakkosekken og introduserte den for det nederlandske markedet. Suksessen var et faktum! Fatboy finnes nå i mesteparten av verden, og på hvert kontinent har den blitt litt av et livsstilsikon. Fatboy representerer en sympatisk, åpen, tolerant, humoristisk og avslappet livsstil.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null