Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Cannonball Cluster 2 Taklampe, Sort

Cannonball Cluster 2 Taklampe, Sort

562 kr
Anb. pris749 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris527 kr
Heng opp belysningen på en unik og tidløs måte med taklampen Cannonball Cluster fra Umage.
På lager

Umage Cannonball Cluster 2 Taklampe

562 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Heng opp belysningen på en unik og tidløs måte med taklampen Cannonball Cluster fra Umage. Velg mellom sort eller hvit.

Designeren bak Cannonball Cluster er danske Søren Ravn Christensen, som også står bak den populære fjærlampen Eos. Uansett i hvilket rom lampene hans er plassert blir de iøynefallende detaljer som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Husk å kjøpe til lampeskjermer og lyskilder, dette er ikke inkludert. Cannonball Cluster kommer som to pendler som festes til taket på den tilhørende kulen av silikon. Ledningen på 2,5 meter er designet for en E27 sokkel.

Merket Umage ble tidligere kalt VITA Copenhagen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Umage er et danskt firma som lager belysning med skandinavisk design. Lampene har karakter og er laget av fjær, bomull og plast. Firmaet ble grunnlagt i 2008 og selger allerede sine produkter i 40 land verden over. Deres vakre produkter passer inn i mange hjem og stiler, fra romantiske til industrielle miljøer.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null