Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Control Bordlampe LED, Red

Control Bordlampe LED, Red

1 495 kr
Control bordlampe fra Muuto, designet av TAF Architects. En leken bordlampe med en nedtonet design som passer like bra i barnerommet som på kontoret.
Leveringstid:  6-8 uker

Control Table Lamp LED

1 495 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Control bordlampe fra Muuto, designet av TAF Architects. En leken bordlampe med en nedtonet design som passer like bra i barnerommet som på kontoret. Man kan gradvis øke og senke lysstyrken med hjelp av den runde kontrollen som ligner en kontroll som hever og senker volumet på en radio. Bordlampen er produsert av pulverlakkert aluminium.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null