Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
226601Creative Cork Village Klosserhttps://www.rum21.no/creative-cork-village-klosserhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/53e1849f-60e7-446e-9b46-70f8d317bb03OutOfStock641NOK/innredning/barn/barneromsinnredningNofred<p>Oppfordre barna til å oppdage sine kreative sider med lekne figurer i dansk design. Creative Cork Village er et sett bestående av 18 klosser i forskjellige former, størrelser og farger. Disse kan kombineres i det uendelige og lar barna tenke stort og fantasere uten grenser. De myke formene er tilpasset små hender og lander mykt og komfortabelt på gulvet. Når figurene ikke er i bruk kan de lagres i den medfølgende posen. <br /><br />Alle klossene i Creative Cork Village er håndmalte i giftfri og miljøvennlig farger. Bomullsposen har størrelsen 20x30 cm og kan vaskes på 30°C med lignende farger. Rengjøres med en fuktig klut. Settet er tilpasset barn fra 3 år.</p>641
Shop/Innredning/ Barneromsinnredning
1 / 12
Nofred logoNofred logo

Creative Cork Village Klosser

641 kr
Oppfordre barna til å oppdage sine kreative sider med lekne figurer i dansk design. Creative Cork Village er et sett bestående av 18 klosser i forskjellige former, størrelser og farger.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Oppfordre barna til å oppdage sine kreative sider med lekne figurer i dansk design. Creative Cork Village er et sett bestående av 18 klosser i forskjellige former, størrelser og farger. Disse kan kombineres i det uendelige og lar barna tenke stort og fantasere uten grenser. De myke formene er tilpasset små hender og lander mykt og komfortabelt på gulvet. Når figurene ikke er i bruk kan de lagres i den medfølgende posen.

Alle klossene i Creative Cork Village er håndmalte i giftfri og miljøvennlig farger. Bomullsposen har størrelsen 20x30 cm og kan vaskes på 30°C med lignende farger. Rengjøres med en fuktig klut. Settet er tilpasset barn fra 3 år.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no