Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_196186Cutter Klappsete, Eikhttps://www.rum21.no/cutter-klappsete?p=110901https://az666937.vo.msecnd.net/67/3edb0d15-f4e3-4323-9e4d-2882d81b55c7OutOfStock3205NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/spisestolerSkagerak<p>Cutter klappsete fra Skagerak, designet av Niels Hvass. Den elegante Cutter familien kombinerer tidløs design og klassiske materialer med rene, moderne linjer. Skagerak har i mange år hatt hagemøbler som sitt kjennetegn. Den vakre enkelheten i sortimentet har også vist seg å passe perfekt til korridorer, bad og soverom i stort sett i alle rom. Cutter klappsete har en stilig design og er perfekt til rom der det mangler sittemulighet eller ikke er plass til en krakk/benk. Finnes i teak, eik og sort.<br /><br />Cutter lages av aller høyeste kvalitet for å vare i mange generasjoner.</p>3205

Hjemme best - 10-50% rabatt >>

Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Stoler
1 / 3

Cutter Klappsete, Eik

3 205 kr

Cutter klappsete fra Skagerak, designet av Niels Hvass. Cutter har en stilig design og er perfekt for ethvert rom med lite sitteplasser, spesielt der det ikke er plass til en krakk/benk. Finnes i teak, eik og sort.

Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Cutter klappsete fra Skagerak, designet av Niels Hvass. Den elegante Cutter familien kombinerer tidløs design og klassiske materialer med rene, moderne linjer. Skagerak har i mange år hatt hagemøbler som sitt kjennetegn. Den vakre enkelheten i sortimentet har også vist seg å passe perfekt til korridorer, bad og soverom i stort sett i alle rom. Cutter klappsete har en stilig design og er perfekt til rom der det mangler sittemulighet eller ikke er plass til en krakk/benk. Finnes i teak, eik og sort.

Cutter lages av aller høyeste kvalitet for å vare i mange generasjoner.

Egenskaper

  • Produktnummer110901
  • Lev. produktnummerS1920468
  • Varemerke
    Skagerak
  • FargeEik
  • MaterialeUntreated Oak
  • Bredde38.5 cm
  • Høyde9.5 cm
  • Lengde31 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Skagerak er et dansk foretak som ble grunnlagt i 1844 da grunnleggeren selv begynte å samle på tre og ved han fant på strendene rundt om i Skagen. Foretaket lager for det meste møbler for utendørs bruk. Fabrikken har sine røtter nord i Jylland og inspireres mye av Skagen, som man kan se i deres tremøblement. Deres produkter er skapende, estetiske og kvalitative og holder generasjon etter generasjon.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no