product
variable_196186Cutter Klappsete, Eikhttps://www.rum21.no/cutter-klappsete?p=110901https://az666937.vo.msecnd.net/67/3edb0d15-f4e3-4323-9e4d-2882d81b55c7InStock2695NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/spisestolerSkagerak<p>Cutter klappsete fra Skagerak, designet av Niels Hvass. Den elegante Cutter familien kombinerer tidløs design og klassiske materialer med rene, moderne linjer. Skagerak har i mange år hatt hagemøbler som sitt kjennetegn. Den vakre enkelheten i sortimentet har også vist seg å passe perfekt til korridorer, bad og soverom i stort sett i alle rom. Cutter klappsete har en stilig design og er perfekt til rom der det mangler sittemulighet eller ikke er plass til en krakk/benk. Finnes i teak, eik og sort.<br /><br />Cutter lages av aller høyeste kvalitet for å vare i mange generasjoner.</p>2695

Cutter Klappsete, Eik

2 695 kr

Cutter klappsete fra Skagerak, designet av Niels Hvass. Cutter har en stilig design og er perfekt for ethvert rom med lite sitteplasser, spesielt der det ikke er plass til en krakk/benk. Finnes i teak, eik og sort.

På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Cutter klappsete fra Skagerak, designet av Niels Hvass. Den elegante Cutter familien kombinerer tidløs design og klassiske materialer med rene, moderne linjer. Skagerak har i mange år hatt hagemøbler som sitt kjennetegn. Den vakre enkelheten i sortimentet har også vist seg å passe perfekt til korridorer, bad og soverom i stort sett i alle rom. Cutter klappsete har en stilig design og er perfekt til rom der det mangler sittemulighet eller ikke er plass til en krakk/benk. Finnes i teak, eik og sort.

Cutter lages av aller høyeste kvalitet for å vare i mange generasjoner.

Egenskaper

  • Produktnummer110901
  • Lev. produktnummerS1920468
  • Varemerke
  • FargeEik
  • Bredde38.5 cm
  • Høyde9.5 cm
  • Lengde31 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.