Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
210645Dome Pendel Lav, Mørk Grønn/Mørk Grønnhttps://www.rum21.no/dome-pendel-lav-mork-gronn-mork-gronnhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/db118387-83df-48ff-884d-e6e412545a8bOutOfStock2759NOK/belysning/belysning/lamperFerm LivingPendel fra Ferm Living. Her har vi en rekke pendler med forskjellige design fra Ferm Living. Hver lampe består av to deler, en lampeskjerm og en pendel. Dette har ført til at vi nå kan tilby mange forskjellige kombinasjoner, slik at du kan velge den som passer best for akkurat deg. Pendelen er tilgjengelig i en høy og en lav variant og i mange forskjellige farger og materialer. Lampeskjermene som hører til er også tilgjengelige i mange variasjoner. Lampene kan brukes til alt fra spiserombelysning til stemningsbelysning i stuen og kan med fordel henges sammen i grupper.2759
Shop/Belysning/ Lamper
1 / 2
Ferm LivingFerm Living

Dome Pendel Lav, Mørk Grønn/Mørk Grønn

2 759 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pendel fra Ferm Living. Her har vi en rekke pendler med forskjellige design fra Ferm Living. Hver lampe består av to deler, en lampeskjerm og en pendel. Dette har ført til at vi nå kan tilby mange forskjellige kombinasjoner, slik at du kan velge den som passer best for akkurat deg. Pendelen er tilgjengelig i en høy og en lav variant og i mange forskjellige farger og materialer. Lampeskjermene som hører til er også tilgjengelige i mange variasjoner. Lampene kan brukes til alt fra spiserombelysning til stemningsbelysning i stuen og kan med fordel henges sammen i grupper.

Egenskaper

  • Produktnummer210645
  • Lev. produktnummer5129-5139
  • Varemerke
    Ferm Living
  • FargeGrønn
  • Skjermdiameter38 cm
  • Skjermhøyde16 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ferm Living er et danskt firma som designer og produserer interiørprodukter med en grafisk touch. I sortimentet inngår alt fra tekstiler og kjøkkenprodukter til wallstickers. De har også et stort sortiment for barnerommet. Ferm Living ble grunnlagt av Trine Andersen i 2005 fra et grafisk designbyrå i Århus.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no