Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

151 Grapefruit Duftlys 260 g

151 Grapefruit Duftlys 260 g

570 kr
151 Grapefruit duftlys fra Lilla Bruket.
På lager

Duftlys 50g, Grapefruit

570 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Et herligt dutlys fremstillet af økologisk sojavoks. Med en frisk og frugtagtig duft af citrus vil rummet dufte skønt. Den har en udtalt effekt på følelser, er opfriskende og energigivende.

Den flotte glaslanterne med etikette er prikket over i'et og det blicer en flot detalje i dit hjem. Duftlyset er en perfekt gave til nogen du synes om.

Legg merke til at veken må klippes ned til ca 5 mm for å unngå at glasset blir så varmt av flammen slik at etiketten smelter.

Egenskaper

  • Produktnummer
    179124
  • Lev. produktnummer
    10574
  • Varemerke
    L:a Bruket
  • Serie
  • Fraktklasse
    Small
  • Størrelse
    260 g
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null