product
variable_223093Dynetrekk White, 150x210 cmhttps://www.rum21.no/dynetrekk?p=230776https://az666937.vo.msecnd.net/67/c4f097d5-2e59-4524-b2b2-adb8d7247f85InStock700NOK/tekstil/soveromtekstiler/tekstil/soveromtekstiler/dynetrekkRead The LabelEt organisk dynetrekk i en minimalistisk ånd fra svenske Read The Label. Dette dynetrekket er produsert i høyeste kvalitet av et merke som drives av sin lidenskap for miljø og menneskerettigheter. Read The Label tilbyr full åpenhet helt fra bomullsfrøet til det ferdige dynetrekket og lar forbrukeren følge hele produksjonskjeden. Dynetrekket er laget av organisk og Fairtrade-sertifisert bomullssateng og har en sjenerøs trådtetthet på 300 TC. Satengen gjør dynetrekket ekstra mykt og tilfører en vakker glans som gir et luksuriøst preg. <br /><br />Velg mellom fargene hvit og grå i to forskjellige størrelser, egnet for enkeltsenger og dobbeltsenger. Det enkle dynetrekket har en åpning som er 75 cm ved fotenden. Det doble dynetrekket har en åpning på 100 cm. <br /><br />Den stilige tøyposen Read The Label sengetøy kommer i, gjør dem ypperlige å gi bort som en gave til en bevisst venn. Du kan med fordel legge til putevar og laken fra samme serie for et komplett sengesett.876

Dynetrekk White, 150x210 cm

700 kr876 kr
Et organisk dynetrekk i en minimalistisk ånd fra svenske Read The Label. Dette dynetrekket er produsert i høyeste kvalitet av et merke som drives av sin lidenskap for miljø og menneskerettigheter.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Et organisk dynetrekk i en minimalistisk ånd fra svenske Read The Label. Dette dynetrekket er produsert i høyeste kvalitet av et merke som drives av sin lidenskap for miljø og menneskerettigheter. Read The Label tilbyr full åpenhet helt fra bomullsfrøet til det ferdige dynetrekket og lar forbrukeren følge hele produksjonskjeden. Dynetrekket er laget av organisk og Fairtrade-sertifisert bomullssateng og har en sjenerøs trådtetthet på 300 TC. Satengen gjør dynetrekket ekstra mykt og tilfører en vakker glans som gir et luksuriøst preg.

Velg mellom fargene hvit og grå i to forskjellige størrelser, egnet for enkeltsenger og dobbeltsenger. Det enkle dynetrekket har en åpning som er 75 cm ved fotenden. Det doble dynetrekket har en åpning på 100 cm.

Den stilige tøyposen Read The Label sengetøy kommer i, gjør dem ypperlige å gi bort som en gave til en bevisst venn. Du kan med fordel legge til putevar og laken fra samme serie for et komplett sengesett.

Egenskaper

  • Produktnummer230776
  • Lev. produktnummer101150
  • Varemerke
  • Materialtext100% økologisk og Fairtrade-sertifisert bomull
  • RomSoverom
  • Thread Count300

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.