product
variable_196336Elephant Vegglampe, Røkt Eikhttps://www.rum21.no/elephant-vegglampe?selectedPartNo=224682https://az666937.vo.msecnd.net/67/8dd89bc7-ed1e-4bef-9df0-64de7e37773bOutOfStock632NOK/belysning/barn/barneromsbelysning/barn/barneromsbelysning/barneromslamperFerm Living KIDSLegg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Elephant vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Passer utmerket som en dekorativ lampe over skrivebordet, en sengelampe på nattbordet eller en leselampe i kosehjørnet. Når lampen ikke brukes er den en vakker interiørdetalj i rommet som oppfordrer til eventyrlike leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller varm grå. <br /><br />Hvis et annet dyr eller en annen form står på ønskelisten tilbyr Ferm Living Kids flere forskjellige design. Kanskje en hjort, en koala, en luftballong eller en bil passer enda bedre? <br /><br />Vedlikeholdtips: Elefantlampen tørkes av med en fuktig klut. <br />Lyskilde: Krever 2 stk G4-LED - maks. 2x3 W. Lyskilde ikke inkludert. <br />Skruer og plugger er inkludert.632

Elephant Vegglampe, Røkt Eik

632 kr
Legg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Elephant vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Passer utmerket som en dekorativ lampe, en nattlampe eller som en leselampe.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Legg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Elephant vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Passer utmerket som en dekorativ lampe over skrivebordet, en sengelampe på nattbordet eller en leselampe i kosehjørnet. Når lampen ikke brukes er den en vakker interiørdetalj i rommet som oppfordrer til eventyrlike leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller varm grå.

Hvis et annet dyr eller en annen form står på ønskelisten tilbyr Ferm Living Kids flere forskjellige design. Kanskje en hjort, en koala, en luftballong eller en bil passer enda bedre?

Vedlikeholdtips: Elefantlampen tørkes av med en fuktig klut.
Lyskilde: Krever 2 stk G4-LED - maks. 2x3 W. Lyskilde ikke inkludert.
Skruer og plugger er inkludert.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.