product
variable_137456Eos Lampeskjerm Hvit, Microhttps://www.rum21.no/eos-lampeskjerm?p=175525https://az666937.vo.msecnd.net/67/bed6463f-4182-4e65-bde5-a52d416d0fe1InStock632NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lampetilbehor/lampeskjermerUmage<span>Eos pendel fra Vita, designet av Ravn Christensen. En romantisk lampe som er laget for hånd av tynt papir med 6000 dunfjær. Lampen er fantastisk vakker og elegant, den gir ett mykt og varmt skinn. For å få lampen fluffig: blås fjærene med en hårtørker. Eos leveres kun som en lampeskjerm, ledning og lyskilde inngår ikke.<br /><br /><span>Fjærene er ekte fuglefjær men ikke fra levende gjess. Sitert fra leverandør: ". Ingen fjær er tatt fra levende gjess. Fjærene er et biprodukt av næringsmiddelindustrien, så i stedet for å bruke fjær til puter eller brenne dem, bruker vi dem for fjær-lamper.<br /><br /></span><br /></span> <iframe src="https://www.youtube.com/embed/9yarwOEWGbA" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>632

Eos Lampeskjerm Hvit, Micro

632 kr
Eos pendel fra Umage / VITA Copenhagen, designet av Søren Ravn Christensen. Lampeskjermen er laget av tynt papir og ekte hvite fjær (ikke fra levende gjess).
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Eos pendel fra Vita, designet av Ravn Christensen. En romantisk lampe som er laget for hånd av tynt papir med 6000 dunfjær. Lampen er fantastisk vakker og elegant, den gir ett mykt og varmt skinn. For å få lampen fluffig: blås fjærene med en hårtørker. Eos leveres kun som en lampeskjerm, ledning og lyskilde inngår ikke.

Fjærene er ekte fuglefjær men ikke fra levende gjess. Sitert fra leverandør: ". Ingen fjær er tatt fra levende gjess. Fjærene er et biprodukt av næringsmiddelindustrien, så i stedet for å bruke fjær til puter eller brenne dem, bruker vi dem for fjær-lamper.


Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.