product
variable_137457Eos Lampeskjerm Lys Grå, Microhttps://www.rum21.no/eos-lampeskjerm-lys-gra?p=188710https://az666937.vo.msecnd.net/67/ba27b2ea-4f06-4351-ab93-116877eabadfInStock632NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lampetilbehor/lampeskjermerUmageEos pendel fra Vita, formgitt av Ravn Christensen. Nylansering! En romantisk lampe i grått som er produsert for hånd av tynt papir og 1800 dunfjær. Lampen er fantastisk vakker og elegant og gir et mykt og varmt lys. For å få lampen fluffy anbefales det at du blåser fjærene med en hårføner. Eos leveres kun som lampeskjerm, ledning og lyspære inngår ikke. Fjærene er ekte dun men ikke fra levende gjess. Sitat fra leverandøren: "Ingen fjær plukkes fra levende gjess. Fjærene er et biprodukt av matproduksjon. Istedenfor å bruke fjærene i puter eller å brenne dem, bruker vi dem på fjærlampen".632

Eos Lampeskjerm Lys Grå, Micro

632 kr
Eos pendel fra Umage/VITA Copenhagen, designet av Søren Ravn Christensen. Laget av tynt papir og ekte lysegrå dunfjær (ikke fra levende gjess).
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Eos pendel fra Vita, formgitt av Ravn Christensen. Nylansering! En romantisk lampe i grått som er produsert for hånd av tynt papir og 1800 dunfjær. Lampen er fantastisk vakker og elegant og gir et mykt og varmt lys. For å få lampen fluffy anbefales det at du blåser fjærene med en hårføner. Eos leveres kun som lampeskjerm, ledning og lyspære inngår ikke. Fjærene er ekte dun men ikke fra levende gjess. Sitat fra leverandøren: "Ingen fjær plukkes fra levende gjess. Fjærene er et biprodukt av matproduksjon. Istedenfor å bruke fjærene i puter eller å brenne dem, bruker vi dem på fjærlampen".

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.