product
variable_137458Eos Lampeskjerm Brun, Minihttps://www.rum21.no/eos-micro-lampeskjerm-o22cm-smoke-v137458?selectedPartNo=201698https://az666937.vo.msecnd.net/67/4912008b-619c-42ed-a51a-453dd4de0b0bOutOfStock733NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lampetilbehor/lampeskjermerUmage<span>Eos pendel fra Vita, designet av Ravn Christensen. En romantisk lampe som er laget for hånd av tynt papir med 1800 dunfjær. Lampen er fantastisk vakker og elegant, den gir ett mykt og varmt skinn. For å få lampen fluffig: blås fjærene med en hårtørker. Eos leveres kun som en lampeskjerm, ledning og lyskilde inngår ikke.<br /><br /><span>Fjærene er ekte fuglefjær men ikke fra levende gjess. <span class="hps">Fargene på</span> <span class="hps">lampen</span> <span class="hps">kan variere litt då fuglevfjærene er farget</span>. Sitert fra leverandør: ". Ingen fjær er tatt fra levende gjess. Fjærene er et biprodukt av næringsmiddelindustrien, så i stedet for å bruke fjær til puter eller brenne dem, bruker vi dem for fjær-lamper.<br /><br /></span><br /></span>733

Eos Lampeskjerm Brun, Mini

733 kr
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Eos pendel fra Vita, designet av Ravn Christensen. En romantisk lampe som er laget for hånd av tynt papir med 1800 dunfjær. Lampen er fantastisk vakker og elegant, den gir ett mykt og varmt skinn. For å få lampen fluffig: blås fjærene med en hårtørker. Eos leveres kun som en lampeskjerm, ledning og lyskilde inngår ikke.

Fjærene er ekte fuglefjær men ikke fra levende gjess. Fargene på lampen kan variere litt då fuglevfjærene er farget. Sitert fra leverandør: ". Ingen fjær er tatt fra levende gjess. Fjærene er et biprodukt av næringsmiddelindustrien, så i stedet for å bruke fjær til puter eller brenne dem, bruker vi dem for fjær-lamper.


Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.