Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
209795Facewash 200ml, Fennelhttps://www.rum21.no/facewash-200ml-fennelhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/88e784de-489d-4e7c-a126-a1f1d88dfb3cOutOfStock353NOK/innredning/innredning/kroppspleie-assessoarer/innredning/kroppspleie-assessoarer/parfyme-kroppspleieL:a BruketAnsiktsvask fennikel fra Lilla bruket. Et naturlig fuktighetsgivende ansiktsvann med kamille- og hasselnøttekstrakt gir en dyp rensing, balanserer, har en kraftig fuktighetsgivende effekt og forbereder huden før en pleiende behandling. Kan også brukes til å friske opp huden etter en dag foran dataskjermen, en flytur eller som rengjøring og ved barbering. Unisex. Kamilleekstrakt stimulerer og glatter ut. Bergamott har en antiseptisk og beroligende effekt. Trollhassel er oppstrammende og antiseptisk. Inneholder 200 ml.353
Shop/Innredning/ Duft & Kroppspleie/ Parfyme & Kroppspleie
1 / 1

Facewash 200ml, Fennel

353 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Ansiktsvask fennikel fra Lilla bruket. Et naturlig fuktighetsgivende ansiktsvann med kamille- og hasselnøttekstrakt gir en dyp rensing, balanserer, har en kraftig fuktighetsgivende effekt og forbereder huden før en pleiende behandling. Kan også brukes til å friske opp huden etter en dag foran dataskjermen, en flytur eller som rengjøring og ved barbering. Unisex. Kamilleekstrakt stimulerer og glatter ut. Bergamott har en antiseptisk og beroligende effekt. Trollhassel er oppstrammende og antiseptisk. Inneholder 200 ml.

Egenskaper

  • Produktnummer209795
  • Lev. produktnummer11033
  • Varemerke
    L:a Bruket
  • Serie
  • FargeKlar
  • Kapasitet20 cl

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
All produksjon av Lilla Brukets såper og kurbadsprodukter foregår i Varberg. Her har tradisjonen for kurbad blitt pleiet i 200 år. Ingrediensene i alle produktene er økologisk fremstilt, ingen kunstig konsistens, farge eller duft er tilsatt. Lilla Brukets ambisjon er at alle produkter skal holde høy kvalitet, dufte fantastisk og være vakre. Unn deg en genuin og generøs luksus.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no