Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
209043Family Stolpute, Lys Gråhttps://www.rum21.no/family-stolpute-lys-grahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/56dbf88b-31a3-4b2f-8155-6fdfdd700f35OutOfStock826NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/stolputerDesign House StockholmFamily sittepute fra Design House Stockholm, designet av Lina Nordqvist. En sittepute designet for de populære Family-stolene. Puten har samme designer som stolene, noe som resulterer i en pute med den samme stilrene og tydelige designen som stolene har. Lina Nordqvist har utviklet to sitteputer i milde farger, et perfekt tillegg til hjemmets Family-stoler.826
Shop/Møbler/ Møbeltilbehør/ Stolputer
1 / 5
Design House StockholmDesign House Stockholm

Family Stolpute, Lys Grå

826 kr
Family sittepute fra Design House Stockholm, designet av Lina Nordqvist.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Family sittepute fra Design House Stockholm, designet av Lina Nordqvist. En sittepute designet for de populære Family-stolene. Puten har samme designer som stolene, noe som resulterer i en pute med den samme stilrene og tydelige designen som stolene har. Lina Nordqvist har utviklet to sitteputer i milde farger, et perfekt tillegg til hjemmets Family-stoler.

Egenskaper

  • Produktnummer209043
  • Lev. produktnummer2499-1200
  • Varemerke
    Design House Stockholm
  • Serie
  • Designer
    Lina Nordqvist
  • FargeGrå

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Design House Stockholm ble grunnlagt av Anders Färdig. Design House Stockholm startet som et kreativt produktutviklingsforetak for andre varemerker i 1992. I 1997 begynte produktlanseringen, først ut var Harri Koskinens Block Lamp som raskt ble en verdenssuksess. Design House Stockholm har som mål å være et speil for det beste av skandinavisk design.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no