Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Fatboy Buggle-up Outdoor, Storm Blue
fatboy - logofatboy - logo

Fatboy Buggle-up Outdoor, Storm Blue

4 121 kr

Fatboy Buggle-up er skapt for behagelig avkobling i hagen eller på stranden. Den er laget i robust polyester med en beskyttende overflate som tåler vann og er UV-resistent. Fatboy Buggle-up er i tillegg utrustet med spesielle remmer som

Leveringstid:  2-3 uker

Fatboy Buggle-up Outdoor

4 121 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Fatboy Buggle-up er skapt for behagelig avkobling i hagen eller på stranden. Den er laget i robust polyester med en beskyttende overflate som tåler vann og er UV-resistent. Fatboy Buggle-up er i tillegg utrustet med spesielle remmer som gjør at man kan koble av i en mer oppreist stilling (opp til 60 graders sittende posisjon).

Vedlikehold:

Alle Fatboy Buggle-up kan naturligvis med fordel også brukes innendørs. De tåler vann og fukt og kan lett rengjøres, tørkes eller spyles av. Vi rekommenderer å bruke såpe ved flekker. Når produktene har blitt utsatt for fuktighet er det viktig å ta de med inn for å tørke.

En Fatboy er skikkelig holdbar og laget av sterkt nylonstoff lignende seilduk. Hvis det mot all sannsynlighet skulle gå hull i din Fatboy er den beste måten å reparere den slik som man reparerer en sykkelpunktering. Både voksne og barn kan ha det veldig gøy med sin Fatboy ettersom den klarer de fleste belastninger, men for å være helt sikker bør man f.eks ikke bruke den som trampoline.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
For ikke så lenge siden blåste Alex Bergman liv i den gamle sakkosekken og introduserte den for det nederlandske markedet. Suksessen var et faktum! Fatboy finnes nå i mesteparten av verden, og på hvert kontinent har den blitt litt av et livsstilsikon. Fatboy representerer en sympatisk, åpen, tolerant, humoristisk og avslappet livsstil.