Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_220832Fontana Håndkle EKO 30x50 cm, Lys Grønnhttps://www.rum21.no/fontana-handkle-eko-lys-gronn?p=229988https://az666937.vo.msecnd.net/67/d5a8d882-8eeb-40f3-a137-2429e6cd2abfOutOfStock123NOK/tekstil/baderomtekstiler/tekstil/baderomtekstiler/handklaer-badelakenMille Notti<p>Fontana håndkle fra Mille Notti er preget av sin myke og høye kvalitet. Den lysegrønne fargen blir en nydelig aksentfarge på badet, samtidig som den hjelper til med å opprettholde den rolige og harmoniske følelsen. Håndkleet er laget av organisk ringspunnet bomullsfrotté og har en dekorativ kant langs begge kortsidene. Bomullen har en generøs vekt på 650 g/m2. Ringspunnet frotté betyr at bomullsfibrene er vevd i samme retning. Det skaper et slitesterkt og mykt håndkle som varer lenge og tåler mange vasker. <br /><br />Alle håndklær fra Mille Nottis serie Fontana er sertifisert med GOTS og Øko-Tex Standard 100. Dette betyr at det stilles høye krav til sosiale og miljøvennlige faktorer langs hele produksjonskjeden. Velg mellom flere forskjellige farger.</p>123
Shop/ Baderomtekstiler/ Håndklær & Badelaken
1 / 3

Fontana Håndkle EKO 30x50 cm, Lys Grønn

123 kr
Fontana håndkle fra Mille Notti er preget av sin myke og høye kvalitet. Den lysegrønne fargen blir en nydelig aksentfarge på badet, samtidig som den hjelper til med å opprettholde den rolige og harmoniske følelsen.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Fontana håndkle fra Mille Notti er preget av sin myke og høye kvalitet. Den lysegrønne fargen blir en nydelig aksentfarge på badet, samtidig som den hjelper til med å opprettholde den rolige og harmoniske følelsen. Håndkleet er laget av organisk ringspunnet bomullsfrotté og har en dekorativ kant langs begge kortsidene. Bomullen har en generøs vekt på 650 g/m2. Ringspunnet frotté betyr at bomullsfibrene er vevd i samme retning. Det skaper et slitesterkt og mykt håndkle som varer lenge og tåler mange vasker.

Alle håndklær fra Mille Nottis serie Fontana er sertifisert med GOTS og Øko-Tex Standard 100. Dette betyr at det stilles høye krav til sosiale og miljøvennlige faktorer langs hele produksjonskjeden. Velg mellom flere forskjellige farger.

Egenskaper

 • Produktnummer229988
 • Lev. produktnummer70001060-3050
 • Varemerke
  Mille Notti
 • FargeLys Grønn
 • MaterialeBomull
 • Materiale beskrivelse100% kammet organisk bomull
 • RomBaderom
 • SertifiseringØko-Tex, GOTS
 • Bredde30 cm
 • Høyde50 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Mille Notti er et svensk familieforetak som ble startet i Stockholm 1991. Med drivkraften og lidenskapen for å levere høykvalitative produkter innenfor seng og bad, designer, produserer og selger Mille Notti nøye utvalgte produkter i tidløs design. Mille Notti har et stort utvalg av sengetøy, sengetilbehør og puter og dyner i den mykeste dun. Alle dunputer og dyner er anbefalt av Astma- og allergiforbundet.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no