Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Food Icons Til Oppslagstavle 21-pk, Hvit

Food Icons Til Oppslagstavle 21-pk, Hvit

174 kr
Anb. pris249 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris174 kr
Food Icons til oppslagstavlene fra Design Letters. Små ikoner laget i plast som forestiller forskjellige matretter og kjøkkenredskaper. Perfekt å bruke når ord ikke strekker til og du vil henge opp en beskjed, eller bare dekorere oppslagsta
På lager

Food Icons Til Oppslagstavle 21-pk, Sort

174 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Food Icons til oppslagstavlene fra Design Letters. Små ikoner laget i plast som forestiller forskjellige matretter og kjøkkenredskaper. Perfekt å bruke når ord ikke strekker til og du vil henge opp en beskjed, eller bare dekorere oppslagstavlen. Ikonene brukes sammen med oppslagstavlene fra Design Letters.

Egenskaper

 • Produktnummer
  207992
 • Lev. produktnummer
  20203107WHITE
 • Varemerke
  Design Letters
 • Fraktklasse
  Small
 • Farge
  Hvit
 • Materiale
  PMMA, ABS
 • Materiale beskrivelse
  PMMA, ABS
#rum21
Om varemerket
Design Letters er et danskt varemerke som ble skapt i 2009. Firmaet var blant de første til å ta frem stilrene produkter med enkle bokstaver som passer i hele hjemmet. Tidligere var det kun fargeglade produkter anpasset til barnerommet. Produktenes typografi er designet av den verdenskjente arkitekten og designeren Arne Jacobsen.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null