Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Gallery Hylle 70 cm, Svart

Gallery Hylle 70 cm, Svart

999 kr
Anb. pris1 150 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris999 kr
Gallery hylle fra MOEBE er laget av massiv eik med et stilig utseende som lar deg dekorere den med dine favoritt kunstverk og gjenstander. Et smalt spor sørger for at rammene dine holder seg på plass.
På lager

Gallery Hylle 70 cm

999 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Gallery hylle fra MOEBE er laget av massiv eik med et stilig utseende som lar deg dekorere den med dine favoritt kunstverk og gjenstander. Et smalt spor sørger for at rammene dine holder seg på plass. Heng to eller flere hyller sammen for en gallerifølelse, med svært liten innsats. Bland enkelt mellom forskjellige kunstverk, og endre utseendet og følelsen på veggen din når du vil.

Bra å vite om Gallery hyllen


- Perfekt for en bildevegg.
- Laget av eik.
- Strippet utseende.
- Velg mellom ulike farger og størrelser.
- Sertifisering: FSC.
- Skruer er inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
MOEBE er et skandinavisk designvaremerke basert i København. I selskapet inngår kabinettmakeren Anders Thams samt arkitektene Nicholas Oldroyd og Martin D. Christensen. MOEBE designer og produserer varer hvor fokuset ligger på å holde seg til det enkle, elegante og viktigste i et produkt. De prøver å holde seg kreative og analoge i sin visjon, samtidig som de strever etter å redusere designen til sin enkleste form der resultatet blir ærlig og intuitivt.