Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
207169Garden Glory Claw Veggfeste, Goldhttps://www.rum21.no/garden-glory-claw-veggfeste-goldhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/d946491b-e632-4d06-bd74-b50f02f27243OutOfStock1921NOK/mobler/hagemoblerGarden GloryThe Claw fra Garden Glory. Et veggfeste med karakter. The Claw er akkurat det som det høres ut som, en stor klo som du kan henge alt mulig på. The Claw passer perfekt i hagen for eksempel til å henge opp hageslangen på en stilig måte. Du kan selvfølgelig henge opp The Claw innendørs, den blir en gjenstand som utmerker seg og gir rommet en følelse av eleganse og luksus. Uansett hvor du henger den kommer den til å skape liv og kontraster. The Claw finnes i gull og sølv, hvilken vil du ha?1921
Shop/Utemøbler & Utemiljø
1 / 3
Garden GloryGarden Glory

Garden Glory Claw Veggfeste, Gold

1 921 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

The Claw fra Garden Glory. Et veggfeste med karakter. The Claw er akkurat det som det høres ut som, en stor klo som du kan henge alt mulig på. The Claw passer perfekt i hagen for eksempel til å henge opp hageslangen på en stilig måte. Du kan selvfølgelig henge opp The Claw innendørs, den blir en gjenstand som utmerker seg og gir rommet en følelse av eleganse og luksus. Uansett hvor du henger den kommer den til å skape liv og kontraster. The Claw finnes i gull og sølv, hvilken vil du ha?

Egenskaper

  • Produktnummer207169
  • Lev. produktnummerGarden106
  • Varemerke
    Garden Glory
  • Designer
    Linda Brattlöf
  • FargeGull

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Linda Brattlöf er skaperen bak varemerket Garden Glory. Ideen vokste frem da Linda ruslet rundt i hagen sin og la merke til at hennes hageslange så svært dyster og kjedelig ut. Linda har alltid hatt en stor interesse for farge, form og design, og dermed startet skaperprosessen. Designede hageslanger med tilhørende munnstykker og fester. Elegante, men samtidig med en solid følelse. Garden Glory var dermed skapt. ”For glamorous people with dirty nails™”.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no