Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
130762Georg Konsollbord, Svarthttps://www.rum21.no/georg-konsollbord-svarthttps://az666937.vo.msecnd.net/67/cde3cfd2-ca55-41d6-8b5a-0950ae4e6748OutOfStock6856NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/spisebordSkagerakGeorg konsollbord fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. Et flott og stilrent bord som passer perfekt til å ha i gangen eller som sidebord i stuen. Christina ble inspirert til å skape dette bordet da hun selv savnet en plass å legge nøkler og andre småting på. Bordet har en dansk design med rette linjer og er produsert i naturmateriale. Dette praktiske sidebordet egner seg også til å sette en stol foran så man kan sette seg ned å slappe av med en kopp kaffe.6856
Shop/Møbler/ Bord / Spisebord & Barbord
1 / 3
Skagerak - hagemøblerSkagerak - hagemøbler

Georg Konsollbord, Svart

6 856 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Georg konsollbord fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. Et flott og stilrent bord som passer perfekt til å ha i gangen eller som sidebord i stuen. Christina ble inspirert til å skape dette bordet da hun selv savnet en plass å legge nøkler og andre småting på. Bordet har en dansk design med rette linjer og er produsert i naturmateriale. Dette praktiske sidebordet egner seg også til å sette en stol foran så man kan sette seg ned å slappe av med en kopp kaffe.

Egenskaper

 • Produktnummer130762
 • Lev. produktnummerS1930310
 • Varemerke
  Skagerak
 • Designer
  Christina Liljenberg Halstrøm
 • FargeSort
 • MaterialeEik
 • Bredde90 cm
 • Dybde32 cm
 • Høyde73 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Skagerak er et dansk foretak som ble grunnlagt i 1844 da grunnleggeren selv begynte å samle på tre og ved han fant på strendene rundt om i Skagen. Foretaket lager for det meste møbler for utendørs bruk. Fabrikken har sine røtter nord i Jylland og inspireres mye av Skagen, som man kan se i deres tremøblement. Deres produkter er skapende, estetiske og kvalitative og holder generasjon etter generasjon.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no