Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
product
variable_233665Georg Krakk, Eik/Grå Ullhttps://www.rum21.no/georg-krakk?p=111189https://az666937.vo.msecnd.net/67/9fae6c20-79b3-4fc4-9d44-12b3fe66cbddOutOfStock2695NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/krakkerSkagerakGeorg krakk fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. En fin og stilig krakk med rette linjer, laget av naturlige materialer. Krakken har et flott design. Den blir en fin interiørdetalj i ditt hjem, samtidig som den fyller en funksjon. Kontrastene mellom naturmaterialet og det nordiske formspråket er spektakulært. På toppen av krakken ligger det en myk pyte av ull, det følger også med et skinnsnøre som holder den sammen. <br /><br />Krakken finnes i ubehandlet eller sortmalt eik, produsert av aller høyeste kvalitet. Ettersom det umalte treet er ubehandlet kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Derfor anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre materialet mer motstandsdyktig. Husk at treverket kan endre farge når det påføres. <br /><br />Se også Georg krakk i en eksklusiv blåfarge som kun er tilgjengelig i begrenset opplag hos oss på Rum21. For mer informasjon, se <a href="https://www.rum21.se/georg-pall-bla">Georg Krakk, Blå</a>.2695
Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Krakker
1 / 4

Georg Krakk, Eik/Grå Ull

2 695 kr
Georg krakk fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. En fin og stilig krakk med rette linjer, laget av naturlige materialer.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Georg krakk fra Skagerak, designet av Christina Liljenberg Halstrøm. En fin og stilig krakk med rette linjer, laget av naturlige materialer. Krakken har et flott design. Den blir en fin interiørdetalj i ditt hjem, samtidig som den fyller en funksjon. Kontrastene mellom naturmaterialet og det nordiske formspråket er spektakulært. På toppen av krakken ligger det en myk pyte av ull, det følger også med et skinnsnøre som holder den sammen.

Krakken finnes i ubehandlet eller sortmalt eik, produsert av aller høyeste kvalitet. Ettersom det umalte treet er ubehandlet kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Derfor anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre materialet mer motstandsdyktig. Husk at treverket kan endre farge når det påføres.

Se også Georg krakk i en eksklusiv blåfarge som kun er tilgjengelig i begrenset opplag hos oss på Rum21. For mer informasjon, se Georg Krakk, Blå.

Egenskaper

 • Produktnummer111189
 • Lev. produktnummerS1930301
 • Varemerke
  Skagerak
 • Serie
 • FargeEik, Mørk Grå
 • MaterialtextFSC-sertifisert eik
 • Bredde45 cm
 • Høyde45 cm
 • Lengde32 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no