Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grain XS Pendel, Matt Black

Grain XS Pendel, Matt Black

1 439 kr
Grain er en pendel fra Herstal med et moderne, minimalistisk design som tilfører eleganse og stil til ethvert rom.
Leveringstid:  2-3 uker

Grain Pendel, Matt Black

1 439 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lys opp hjemmet ditt som aldri før med Grain-pendelen fra Herstal! Denne elegante og moderne taklampen er ikke bare en lyskilde, den er et kunstnerisk uttrykk, en juvel i innredningen. Uansett om du har en elegant, moderne, rustikk eller klassisk stil, vil denne pendelen passe perfekt inn og tilføre rommet ditt et ubestridelig stilig preg. Den er håndlaget av materialer av høy kvalitet, og holdbarheten er et løfte. Med sin varige eleganse vil du kunne glede deg over den behagelige belysningen den gir i mange år fremover. Den minimalistiske designen som resulterer i et strålende, fokusert lys, er ikke bare praktisk, men også estetisk tiltalende.

Bra å vite om Grain pendelen


- Grain er verdsatt for den elegante finishen.
- Grain er også verdsatt for det stilrene designet.
- Fra serien Grain.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null