Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre med Lenestol Utendørs, Charchoal Chiné
3D

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre med Lenestol Utendørs, Charchoal Chiné

41 990 kr
Grand er en 3-seters utesofa fra Decotique med en divan på venstre side og en medfølgende lenestol, perfekt for alle som elsker å nyte utendørslivet i ultimat komfort og stil. Dette stykket er designet for å se bra ut på terrassen din og tilbyr e...
Leveringstid:  4-6 uker

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre med Lenestol Utendørs

41 990 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Sofaens sjenerøse størrelse og myke puter gjør den til det perfekte stedet å slappe av med venner og familie mens du nyter en sommerbris eller ser på solnedgangen. Den medfølgende lenestolen lar deg lage et koselig sittearrangement som passer dine spesifikke behov, noe som gjør den ideell for de som liker å underholde gjester eller bare slappe av i sin egen personlige oase. Grand er laget av materialer av høy kvalitet designet for å tåle vær og vind og motstå falming og slitasje over tid. Så enten du leter etter et komfortabelt og stilig sittealternativ for hjemmet eller bedriften, er Grand fra Decotique det perfekte valget.

Bra å vite om Grand 3-seter sofaen


- Avtakbar polstring med glidelås, slik at passformen blir riktig uten å være "loose fit".
- Lett aluminiumskonstruksjon som gjør den enkel å flytte rundt eller stuve bort når som helst.
- Uten organisk materiale, noe som sikrer lang levetid i et utendørs miljø.
- Hurtigtørkende skum gjør at fuktigheten effektivt transporteres gjennom møbelet og raskt kan tas i bruk igjen etter regn.
- Passende for privat bruk.



Sunbrella Natté stoff:


- Enkel å vedlikeholde.
- Vann- og flekkbestandig.
- Motstandsdyktig mot mugg.
- UV- og varmebeskyttelse.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null