Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre Utendørs, Heather Grey

24 995 kr
Grand er en 3-seters utesofa fra Decotique med divan på venstre side. Designet med stil og komfort i tankene, er denne sofaen det perfekte tilskuddet til enhver uteplass.
Leveringstid:  6-8 uker

Grand 3-Seter Sofa Divan Venstre Utendørs

24 995 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Sofaen er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å tåle vær og vind og vare i årevis. Rammen er laget av solid aluminium, mens putene er trukket i værbestandig stoff som er slitesterkt og lett å rengjøre. Sofaen er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du kan velge den som passer best til hjemmet ditt.

Når det gjelder design, er Grand utesofa en ekte showstopper. De slanke, moderne linjene vil utfylle enhver uteplass, mens de nøytrale fargevalgene sikrer at den alltid vil holde seg i stil. Enten du foretrekker et minimalistisk utseende eller noe mer eklektisk, er Grand utesofa allsidig.

Bra å vite om Grand 3-seter sofaen


- Finnes i forskjellige farger.
- Til både innendørs og utendørs.
- Dette produktet leveres umontert.
- Trekket kan tas av.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null