Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand Utendørs 3-seter Sofa Divan Venstre, Linen Chalk
3D

Grand Utendørs 3-seter Sofa Divan Venstre, Linen Chalk

29 990 kr
Grand er en 3-seters utesofa fra Decotique med divan på venstre side. Designet med stil og komfort i tankene, er denne sofaen det perfekte tilskuddet til enhver uteplass. Enten du leter etter et sted å slappe av med en bok eller underholde gjeste...
På lager

Grand Utendørs 3-seter Sofa Divan Venstre

29 990 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Sofaen er laget av materialer av høy kvalitet og er designet for å tåle vær og vind og vare i årevis. Rammen er laget av solid aluminium, mens putene er trukket i værbestandig stoff som er slitesterkt og lett å rengjøre. Sofaen er tilgjengelig i forskjellige farger, slik at du kan velge den som passer best til hjemmet ditt. Når det gjelder design, er Grand utesofa en ekte showstopper. De slanke, moderne linjene vil utfylle enhver uteplass, mens de nøytrale fargevalgene sikrer at den alltid vil holde seg i stil. Enten du foretrekker et minimalistisk utseende eller noe mer eklektisk, er Grand utesofa allsidig.

Bra å vite om Grand 3-seter sofaen


- Avtakbar polstring med glidelås, slik at passformen blir riktig uten å være "loose fit".
- Lett aluminiumskonstruksjon som gjør den enkel å flytte rundt eller stuve bort når som helst.
- Uten organisk materiale, noe som sikrer lang levetid i et utendørs miljø.
- Hurtigtørkende skum gjør at fuktigheten effektivt transporteres gjennom møbelet og raskt kan tas i bruk igjen etter regn.
- Passende for privat bruk.



Sunbrella Natté stoff:


- Enkel å vedlikeholde.
- Vann- og flekkbestandig.
- Motstandsdyktig mot mugg.
- UV- og varmebeskyttelse.

Hvordan tar jeg vare på 3-seter sofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.