Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Grand 4-Seter Sofa Åpen Ende Vendbar Utendørs, Heather Grey

34 995 kr
Grand er en 4-seters utesofa fra Decotique som garantert vil gjøre terrassen din misunnelsesverdig for alle gjestene dine. Det elegante designet og den vendbare delen gjør at den passer perfekt til ethvert hjem og uteplass.
På lager

Grand 4-Seter Sofa Åpen Ende Vendbar Utendørs

34 995 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Rammen er konstruert av solid aluminium, og polstringen er laget av høykvalitets Sunbrella med skumfyll som er motstandsdyktig mot vann og UV-stråler, noe som sikrer at sofaen beholder sin vakre farge og form i årevis.

En av de store fordelene med Grand utesofa er den vendbare delen. Denne funksjonen lar deg justere sofaen slik at den passer til dine behov og preferanser. Du kan bytte seksjonen fra den ene siden til den andre, avhengig av utformingen av terrassen din, noe som gir deg fleksibilitet til å lage et sittearrangement som passer deg.

Grand-sofaen er perfekt for deg som elsker å ta imot gjester. Med sin romslige sittekapasitet kan du komfortabelt være vert for en liten sammenkomst, enten det er en bursdagsfest, en middag med venner eller bare en uformell sammenkomst.

Bra å vite om den Grand 4-seter sofaen


- Finnes i forskjellige farger.
- Til både innendørs og utendørs.
- Dette produktet leveres umontert.
- Trekket kan tas av.

Hvordan tar jeg vare på den 4-seter sofaen?
- Hold møbelet innendørs i et kjølig og ventilert rom om vinteren.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null