Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_217776Grant Gulvlampe EU, Messinghttps://www.rum21.no/grant-gulvlampe-eu?p=228773https://az666937.vo.msecnd.net/67/3885a7a7-290d-47cb-95e5-75c3493a4066OutOfStock7140NOK/belysning/belysning/lamper/belysning/lamper/gulvlamperNormann Copenhagen<p>Grant gulvlampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende serie Grant. Settet inkluderer pendler, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Lampens allsidige design betyr at de blir likt av mange, og at lampene passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. <br /><br />Grant gulvlampe er tilgjengelig i fargene sort og messing. Lampen er spesielt utformet for å passe det sofistikerte lesehjørnet, men er også ideell som en nattbordlampe eller en lampe ved siden av sofaen. Det godt gjennomtenkte kuleleddet gjør at lampeskjermen kan justeres avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampen er dimbar og gir et lys som ikke blender. <br /><br />Bordlampen har en tekstilbelagt ledning. En utskiftbar LED lyskilde er inkludert. Lyskilde: 4kWh / 10.000h.</p>7140
Shop/Belysning/ Lamper/ Gulvlamper
1 / 3
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Grant Gulvlampe EU, Messing

7 140 kr
Grant gulvlampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende Grant-serie. Lampen er spesielt utformet for å passe det sofistikerte lesehjørnet, men er også ideell som en nattbordlampe eller en lampe ved siden av sofaen.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Grant gulvlampe fra Normann Copenhagens klassiske og samtidig nyskapende serie Grant. Settet inkluderer pendler, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Lampens allsidige design betyr at de blir likt av mange, og at lampene passer inn i de fleste hjem og interiørstiler.

Grant gulvlampe er tilgjengelig i fargene sort og messing. Lampen er spesielt utformet for å passe det sofistikerte lesehjørnet, men er også ideell som en nattbordlampe eller en lampe ved siden av sofaen. Det godt gjennomtenkte kuleleddet gjør at lampeskjermen kan justeres avhengig av hva lampen skal brukes til. Lampen er dimbar og gir et lys som ikke blender.

Bordlampen har en tekstilbelagt ledning. En utskiftbar LED lyskilde er inkludert. Lyskilde: 4kWh / 10.000h.

Egenskaper

 • Produktnummer228773
 • Lev. produktnummer502018
 • Varemerke
  Normann Copenhagen
 • Serie
 • FargeMessing
 • MaterialeStål, Granitt
 • RomKontor, Soverom, Stue
 • SokkelGX53
 • Diameter24 cm
 • Høyde136 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Normann ble grunnlagt i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. Siden den gang har de ekspandert og selger i dag sine produkter i mer enn 77 land. Madsen og Andersen hadde visjonen om å gjøre en forskjell i designindustrien, og har siden starten utfordret konvensjonelle designregler.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no