Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
188257Hven Spisebord 260 cm, Eikhttps://www.rum21.no/hven-spisebord-260-cm-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b12bf20b-ed59-4182-9f7f-c5e8e614d1f4OutOfStock40538NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/spisebordSkagerakHven spisebord fra Skagerak, designet av Anton Björsing. Hven kombinerer Sverige og Danmark med en svensk designer og et dansk selskap. Hven er også navnet på øyen som ligger ved Øresundbroen. Bordet er produsert av eik. Det har en minimalistisk design og få subtile detaljer som kjennetegnes av svakt bøyde overflater og runde ben i en velbalansert komposisjon. Kompletter med Hven stol og samle venner og familie rundt spisebordet for trivelige middager.<br /><br />Spisebordet er produsert i høyeste kvalitet for å vare i flere generasjoner. Ettersom treverket er ubehandlet kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre materialet mer motstandsdyktig. Husk at treverket kan endre farge når det påføres.40538
Shop/Møbler/ Bord / Spisebord & Barbord
1 / 5
Skagerak - hagemøblerSkagerak - hagemøbler

Hven Spisebord 260 cm, Eik

40 538 kr
Hven spisebord fra Skagerak, designet av Anton Björsing. Hven kombinerer Sverige og Danmark med en svensk designer og et dansk selskap. Bordet er laget av høyeste kvalitet for å vare i flere generasjoner.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Hven spisebord fra Skagerak, designet av Anton Björsing. Hven kombinerer Sverige og Danmark med en svensk designer og et dansk selskap. Hven er også navnet på øyen som ligger ved Øresundbroen. Bordet er produsert av eik. Det har en minimalistisk design og få subtile detaljer som kjennetegnes av svakt bøyde overflater og runde ben i en velbalansert komposisjon. Kompletter med Hven stol og samle venner og familie rundt spisebordet for trivelige middager.

Spisebordet er produsert i høyeste kvalitet for å vare i flere generasjoner. Ettersom treverket er ubehandlet kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre materialet mer motstandsdyktig. Husk at treverket kan endre farge når det påføres.

Egenskaper

 • Produktnummer188257
 • Lev. produktnummer1420000
 • Varemerke
  Skagerak
 • Designer
  Anton Björsing
 • FargeEik
 • MaterialeUbehandlet eik
 • Bredde94 cm
 • Høyde73 cm
 • Lengde260 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Skagerak er et dansk foretak som ble grunnlagt i 1844 da grunnleggeren selv begynte å samle på tre og ved han fant på strendene rundt om i Skagen. Foretaket lager for det meste møbler for utendørs bruk. Fabrikken har sine røtter nord i Jylland og inspireres mye av Skagen, som man kan se i deres tremøblement. Deres produkter er skapende, estetiske og kvalitative og holder generasjon etter generasjon.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no