product
188257Hven Spisebord 260 cm, Eikhttps://www.rum21.no/hven-spisebord-260-cm-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b12bf20b-ed59-4182-9f7f-c5e8e614d1f4OutOfStock30170NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/spisebordSkagerakHven spisebord fra Skagerak, designet av Anton Björsing. Hven kombinerer Sverige og Danmark med en svensk designer og et dansk selskap. Hven er også navnet på øyen som ligger ved Øresundbroen. Bordet er produsert av eik. Det har en minimalistisk design og få subtile detaljer som kjennetegnes av svakt bøyde overflater og runde ben i en velbalansert komposisjon. Kompletter med Hven stol og samle venner og familie rundt spisebordet for trivelige middager.<br /><br />Spisebordet er produsert i høyeste kvalitet for å vare i flere generasjoner. Ettersom treverket er ubehandlet kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre materialet mer motstandsdyktig. Husk at treverket kan endre farge når det påføres.35495

Hven Spisebord 260 cm, Eik

30 170 kr35 495 kr
Hven spisebord fra Skagerak, designet av Anton Björsing. Hven kombinerer Sverige og Danmark med en svensk designer og et dansk selskap. Bordet er laget av høyeste kvalitet for å vare i flere generasjoner.
Leveringstid:  8-10 uker
Bestill innen 16/12 for levering før julaften. NB! for hjemlevering av møbler og omtålige varer gjelder 14/12
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse

Produktinformasjon

Hven spisebord fra Skagerak, designet av Anton Björsing. Hven kombinerer Sverige og Danmark med en svensk designer og et dansk selskap. Hven er også navnet på øyen som ligger ved Øresundbroen. Bordet er produsert av eik. Det har en minimalistisk design og få subtile detaljer som kjennetegnes av svakt bøyde overflater og runde ben i en velbalansert komposisjon. Kompletter med Hven stol og samle venner og familie rundt spisebordet for trivelige middager.

Spisebordet er produsert i høyeste kvalitet for å vare i flere generasjoner. Ettersom treverket er ubehandlet kan det påvirkes av fett og fargestoffer. Av denne grunn anbefaler vi å mette treet med såpe eller en passende møbelolje for å gjøre materialet mer motstandsdyktig. Husk at treverket kan endre farge når det påføres.

Egenskaper

  • Produktnummer188257
  • Lev. produktnummer1420000
  • Varemerke
  • FargeEik
  • Bredde94 cm
  • Høyde73 cm
  • Lengde260 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.