Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
210493Hylle, Sorthttps://www.rum21.no/hylle-sorthttps://az666937.vo.msecnd.net/67/dc273c3a-21ec-41dc-aa77-ad03ab15ff32OutOfStock589NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/hyller-hyllesystemFerm LivingBathroom hylle fra Ferm Living. Her har du en lett og fin hylle med en elegant finish. Hyllen er laget av messing og har en knott av oljet eik. Selvfølgelig går det helt utmerket å bruke hyllen andre steder enn på baderommet. Hyllen blir fin i stuen hvor den kan vise frem vakre fotografier eller stearinlys. Hyllen er også tilgjengelig i en messingvariant som passer bra å kombinere med.589

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Hyller & Hyllesystem
1 / 2
Ferm LivingFerm Living

Hylle, Sort

589 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Bathroom hylle fra Ferm Living. Her har du en lett og fin hylle med en elegant finish. Hyllen er laget av messing og har en knott av oljet eik. Selvfølgelig går det helt utmerket å bruke hyllen andre steder enn på baderommet. Hyllen blir fin i stuen hvor den kan vise frem vakre fotografier eller stearinlys. Hyllen er også tilgjengelig i en messingvariant som passer bra å kombinere med.

Egenskaper

  • Produktnummer210493
  • Lev. produktnummer4146
  • Varemerke
    Ferm Living
  • Serie
  • FargeSort
  • Bredde26 cm
  • Dybde10 cm
  • Høyde21 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ferm Living er et danskt firma som designer og produserer interiørprodukter med en grafisk touch. I sortimentet inngår alt fra tekstiler og kjøkkenprodukter til wallstickers. De har også et stort sortiment for barnerommet. Ferm Living ble grunnlagt av Trine Andersen i 2005 fra et grafisk designbyrå i Århus.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no