Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
230008Ikat Putetrekk 40x60 cm, Rustrødhttps://www.rum21.no/ikat-putetrekk-40x60-cm-rustrodhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/9b7a37c7-0670-4ef3-b6d3-6d7ec98a08f4OutOfStock624NOK/tekstil/pledd-pynteputerChhatwal & Jonsson<p>Forsterk den varme og koselige atmosfæren hjemme med Ikat putetrekk fra Chhatwal &amp; Jonsson. Det forseggjorte hvite mønsteret blir fremtredende mot det rustrøde linstoffet, som sammen jobber for å skape et kontrasterende putetrekk som kan gi både sofaen, favorittstolen eller sengen nytt liv. Mønsteret på putetrekket er brodert for hånd av dyktige håndverkere i små industrier i India. Der foregår produksjonen etter gamle tradisjoner og metoder. Det omhyggelige valget av dobbeltvinnet garn gir et ekstra slitesterkt og holdbart stoff som holder seg fint i minst en levetid. Alle fargene som brukes til mønsteret er azofrie og ISO 9001-sertifiserte. <br /><br />Vedlikeholdstips: Ikat putetrekk kan vaskes på et skånsomt program på 30 grader. Ikke tørk i tørketrommel. <br /><br />Husk å kjøpe til en innerpute.</p>780CAMPAIGN
Shop/ Pledd & Pynteputer
-20%
1 / 2
Chhatwal & Jonsson - logo - Rum21.noChhatwal & Jonsson - logo - Rum21.no

Ikat Putetrekk 40x60 cm, Rustrød

624 kr780 kr
Forsterk den varme og koselige atmosfæren hjemme med Ikat putetrekk fra Chhatwal & Jonsson.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Forsterk den varme og koselige atmosfæren hjemme med Ikat putetrekk fra Chhatwal & Jonsson. Det forseggjorte hvite mønsteret blir fremtredende mot det rustrøde linstoffet, som sammen jobber for å skape et kontrasterende putetrekk som kan gi både sofaen, favorittstolen eller sengen nytt liv. Mønsteret på putetrekket er brodert for hånd av dyktige håndverkere i små industrier i India. Der foregår produksjonen etter gamle tradisjoner og metoder. Det omhyggelige valget av dobbeltvinnet garn gir et ekstra slitesterkt og holdbart stoff som holder seg fint i minst en levetid. Alle fargene som brukes til mønsteret er azofrie og ISO 9001-sertifiserte.

Vedlikeholdstips: Ikat putetrekk kan vaskes på et skånsomt program på 30 grader. Ikke tørk i tørketrommel.

Husk å kjøpe til en innerpute.

Egenskaper

  • Produktnummer230008
  • Lev. produktnummerCC110267-14B
  • Varemerke
    Chhatwal & Jonsson
  • FargeHvit, Rustrød
  • MaterialeLin
  • RomSoverom, Kjøkken, Gang, Stue
  • Bredde60 cm
  • Høyde40 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Chhatwal & Jonsson er et svenskt firma som produserer fantastiske håndlagde tekstiler med en enkel, fargesterk og moderne stil. Deres produkter er hjemmetekstiler som produseres i India, men med et skandinavisk uttrykk i form av farge og design. Chhatwal & Jonsson levererer fantastiske putetrekk i lin, tepper i ull og sengetøy i økologisk bomull. Alle produktene er håndlagde, eventuelle skjønnhetsfeil er en del av sjarmen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no