Shop/Informasjon/Betalingsvilkår

Du kan velge mellom følgende betalingsalternativer:

Kortbetaling: 
Vi godtar betaling med VISA og Mastercard. Om du velger kortbetaling linkes du over til betalingssiden etter at du har bekreftet din ordre i kassens tredje steg. Oppgi kortnummer, kortets gyldighetstid og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre siste tallene i signaturfeltet på kortets bakside.
Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. 
Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger.

Faktura - 14 dager (0 kr): 
Vi tilbyr fakturering i samarbeid med Klarna. Fakturaen mottar du i forbindelse med levering av din vare. Du har 14 dager på å betale fakturaen fra varen sendes. Ingen avgifter tilkommer ved fakturabetaling.
Ved et kjøp kommer Klarna til utføre en kredittvurdering, i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.
Ved forsinket betaling tilkommer et purregebyr med det beløpet som er tillatt etter lov, for øyeblikket 64 kr samt forsinkelsesrente på gjeldende referanserente med tillegg på 9,5 %.

Delbetaling - Klarna konto: 
Generelt:
Vi tilbyr delbetaling i samarbeid med Klarna. 0 % rente for delbetalinger opp til 12 måneder. Det finnes flere alternativer, og du velger selv det som passer best. 
Selvfølgelig kan du når som helst i løpet av delbetalingstiden betale hele det gjenværende beløpet. Du kan handle fra 1000 kr, og opp til 50.000 kr. Du kan ha ett eller flere pågående delbetalingskjøp, Klarna samler dem på en månedlig kontofaktura.

Enkelt og oversiktelig:
Du søker om delbetaling i kassen i forbindelse med ditt kjøp. I kassen velger du betalingsalternativet "Delbetaling - Klarna" og ønsket type delbetaling. Du får umiddelbart beskjed om din søknad innvilges, og vi kan behandle ditt kjøp omgående. Skulle din søknad ikke bli innvilget kan du gå tilbake til kassen og velge en annen betalingsmåte.