Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
199432Jaime Hayon Lyslykt, Messinghttps://www.rum21.no/jaime-hayon-lyslykt-messinghttps://az666937.vo.msecnd.net/67/7577e21e-a822-42e3-a9c0-75af9958e826OutOfStock1032NOK/innredning/innredning/lys-lysestaker/innredning/lys-lysestaker/lyslykterFritz HansenJaime Hayon lyslykt fra Republic of Fritz Hansen, formgitt av Jaime Hayon. Denne lyslykten i messing er et lekent og elegant designprodukt som skaper et stemningsfullt lysskinn med sin blanke finish og glasskuppelen rundt lyset. Lyslykten er dekorativ på festbordet og skaper en lun stemning om kvelden. Den er også flott å gi bort som gave.1290CAMPAIGN
Shop/Innredning/ Lysestaker & Lyslykter/ Lyslykter
-20%
1 / 3

Fritz Hansen

Jaime Hayon Lyslykt, Messing

1 032 kr1 290 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Jaime Hayon lyslykt fra Republic of Fritz Hansen, formgitt av Jaime Hayon. Denne lyslykten i messing er et lekent og elegant designprodukt som skaper et stemningsfullt lysskinn med sin blanke finish og glasskuppelen rundt lyset. Lyslykten er dekorativ på festbordet og skaper en lun stemning om kvelden. Den er også flott å gi bort som gave.

Egenskaper

  • Produktnummer199432
  • Lev. produktnummer840093
  • Varemerke
    Fritz Hansen
  • Serie
  • FargeMessing
  • MaterialtextMessing, Glass
  • Diameter10 cm
  • Høyde15.5 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Navnet Republic of Fritz Hansen oppsummerer selskapets 137-årige historie. Fra grunnleggeren, den visjonære møbelsnekkeren Fritz Hansen, til arkitekter og designere, skapere av møbler som er prisbelønte og ettertraktede i hele verden. Historien handler om å være åpen for nye ideer, å tenke stort og utenfor rammene. I løpet av årene har møbler fra Republic of Fritz Hansen blitt designet av verdensledende arkitekter og formgivere, deriblandt Arne Jacobsen, Poul Kjaerholm og Verner Panton. I dag er møblene fra Republic of Fritz Hansen et naturlig innslag hos såvel foretak og privatpersoner som vil uttrykke sin individualitet og gi en unik uttalalelse. Det startet med en visjonær møbelsnekker fra landsbygda. I dag inspirerer designfilosofien ledende arkitekter og designere over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no