Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
199404Jaime Hayon Pledd, Gullhttps://www.rum21.no/jaime-hayon-pledd-gullhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/dcc3dd4c-d4a1-4d66-b146-4cf559ae3c45OutOfStock2795NOK/tekstil/pledd-pynteputer/tekstil/pledd-pynteputer/pledd-tepperFritz HansenJaime Hayon pledd fra Republic of Fritz Hansen, formgitt av Jaime Hayon. Herlig vevd pledd med spennende mønster i bomull, merinoull og alpakka. Pleddet har forskjellig farge foran og bak. Pleddet er også flott å gi bort som gave.2795
Shop/ Pledd & Pynteputer/ Pledd & Tepper
1 / 3

Fritz Hansen

Jaime Hayon Pledd, Gull

2 795 kr
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Jaime Hayon pledd fra Republic of Fritz Hansen, formgitt av Jaime Hayon. Herlig vevd pledd med spennende mønster i bomull, merinoull og alpakka. Pleddet har forskjellig farge foran og bak. Pleddet er også flott å gi bort som gave.

Egenskaper

 • Produktnummer199404
 • Lev. produktnummer840004
 • Varemerke
  Fritz Hansen
 • Serie
 • Designer
  Jaime Hayon
 • FargeGull
 • Materiale beskrivelse45 % Bomull 35 % Merinoull 20 % Alpakka
 • Bredde130 cm
 • Lengde200 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Navnet Republic of Fritz Hansen oppsummerer selskapets 137-årige historie. Fra grunnleggeren, den visjonære møbelsnekkeren Fritz Hansen, til arkitekter og designere, skapere av møbler som er prisbelønte og ettertraktede i hele verden. Historien handler om å være åpen for nye ideer, å tenke stort og utenfor rammene. I løpet av årene har møbler fra Republic of Fritz Hansen blitt designet av verdensledende arkitekter og formgivere, deriblandt Arne Jacobsen, Poul Kjaerholm og Verner Panton. I dag er møblene fra Republic of Fritz Hansen et naturlig innslag hos såvel foretak og privatpersoner som vil uttrykke sin individualitet og gi en unik uttalalelse. Det startet med en visjonær møbelsnekker fra landsbygda. I dag inspirerer designfilosofien ledende arkitekter og designere over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no