Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_218236Khom Loy Papirlampe S, Naturhttps://www.rum21.no/khom-loy-papirlampe-natur?p=228535https://az666937.vo.msecnd.net/67/a5abf52b-995e-4890-ab7e-9141653c7097OutOfStock268NOK/belysning/belysning/lamperMimouKhom Loy papirlampe fra Mimou. Lampen er laget av et tynt bambuspapir som med sin sprøhet får naturlige bretter og rynker som blir en åpenbar og naturlig del av designet. Finnes i tre størrelser, passer godt både alene og i grupper. Lampen er laget for hånd, på samme måte som den klassiske papirlampen som er laget i generasjoner i de thailandske landsbyene. Eldre erfarne landsbyboere velger ut og samler sammen bambus til rammen, en annen gruppe landsbyboere bretter, kutter og setter sammen papiret, mens en tredje gruppe monterer papiret på rammen av bambus. Leveres i en flat papiremballasje. Pakk den forsiktig ut og heng den opp. Passer til E27 sokkel. Lampeledning er ikke inkludert.268
Shop/Belysning/ Lamper
1 / 2
Mimou loggaMimou logga

Khom Loy Papirlampe S, Natur

268 kr
Khom Loy papirlampe fra Mimou. Lampen er laget av et tynt bambuspapir som med sin sprøhet får naturlige bretter og rynker som blir en åpenbar og naturlig del av designet.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Khom Loy papirlampe fra Mimou. Lampen er laget av et tynt bambuspapir som med sin sprøhet får naturlige bretter og rynker som blir en åpenbar og naturlig del av designet. Finnes i tre størrelser, passer godt både alene og i grupper. Lampen er laget for hånd, på samme måte som den klassiske papirlampen som er laget i generasjoner i de thailandske landsbyene. Eldre erfarne landsbyboere velger ut og samler sammen bambus til rammen, en annen gruppe landsbyboere bretter, kutter og setter sammen papiret, mens en tredje gruppe monterer papiret på rammen av bambus. Leveres i en flat papiremballasje. Pakk den forsiktig ut og heng den opp. Passer til E27 sokkel. Lampeledning er ikke inkludert.

Egenskaper

 • Produktnummer228535
 • Lev. produktnummerLAS7020
 • Varemerke
  Mimou
 • FargeNature
 • MaterialeBambus
 • RomKontor, Soverom
 • SokkelE27
 • StørrelseS
 • Diameter44 cm
 • Høyde35 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no