Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
210436Kids Memory Box - The Begining of my lifehttps://www.rum21.no/kids-memory-box-the-begining-of-my-lifehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/437980c1-e899-47f4-8c44-32e2ac5c92a6OutOfStock789NOK/innredning/barn/barneromsinnredningFerm Living KIDSKids minneboks fra Ferm Living Kids. Dette er akkurat det det høres ut som, en boks som samler alle minner fra barndommen. Boksen er perfekt for deg som vil ta vare på minner fra alle store øyeblikk i barnets oppvekst. Boksen inneholder et kit som gjør det så enkelt som mulig å bevare minnene dine. Kittet består av et brev, en konvolutt for den første hårlokken, en bomullspose til barnets første sko, en liten boks for den første tannen og mye mer.789
Shop/Innredning/ Barneromsinnredning
1 / 4
Ferm Living KIDS - Rum21.noFerm Living KIDS - Rum21.no

Kids Memory Box - The Begining of my life

789 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Kids minneboks fra Ferm Living Kids. Dette er akkurat det det høres ut som, en boks som samler alle minner fra barndommen. Boksen er perfekt for deg som vil ta vare på minner fra alle store øyeblikk i barnets oppvekst. Boksen inneholder et kit som gjør det så enkelt som mulig å bevare minnene dine. Kittet består av et brev, en konvolutt for den første hårlokken, en bomullspose til barnets første sko, en liten boks for den første tannen og mye mer.

Egenskaper

  • Produktnummer210436
  • Lev. produktnummer70008
  • Varemerke
    Ferm Living KIDS
  • FargeMix
  • Bredde18 cm
  • Høyde7 cm
  • Lengde25 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ferm Living KIDS er et dansk selskap som designer og produserer interiørprodukter med en grafisk touch. Barnesortimentet inneholder alt fra tekstiler, wallstickers, belysning og annen innredning. I tillegg finner du innredningsdetaljer, tepper, kjøkkenutstyr og oppbevaringsprodukter. Selskapet stammer fra et grafisk designbyrå i Århus, grunnlagt av Trine Andersen i 2005. I dag har Ferm Living forhandlere over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no