product
variable_196335Koala Vegglampe, Røkt Eikhttps://www.rum21.no/koala-vegglampe?selectedPartNo=224678https://az666937.vo.msecnd.net/67/d586149f-a81e-41dc-82f6-cde076b87809InStock632NOK/belysning/barn/barneromsbelysning/barn/barneromsbelysning/barneromslamperFerm Living KIDSLag en leken og koselig atmosfære i barnerommet med Koala vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder og fungerer like godt som en dekorativ lampe over skrivebordet, en sengelampe på nattbordet eller som en leselampe i kosehjørnet. Når lampen ikke er i bruk blir den et vakkert blikkfang i rommet som oppfordrer til eventyrlige leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller mørk oliven. <br /><br />Vil barnet heller ha et annet dyr eller en annen form på barnelampen? Ferm Living Kids tilbyr flere forskjellige design. Kanskje en hjort, en elefant, en luftballong eller en stjerne passer bedre? <br /><br />Vedlikeholdtips: Rengjør Koala-vegglampen med en fuktig klut. <br />Lyskilde: Krever 2 G4 lysdioder - maks. 2x3 W. <br />Skruer og plugger er inkludert.632

Koala Vegglampe, Røkt Eik

632 kr
Lag en leken og koselig atmosfære i barnerommet med Koala vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer utmerket som en dekorativ lampe, en nattlampe eller leselampe.
På lager:  Umiddelbar levering
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lag en leken og koselig atmosfære i barnerommet med Koala vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder og fungerer like godt som en dekorativ lampe over skrivebordet, en sengelampe på nattbordet eller som en leselampe i kosehjørnet. Når lampen ikke er i bruk blir den et vakkert blikkfang i rommet som oppfordrer til eventyrlige leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller mørk oliven.

Vil barnet heller ha et annet dyr eller en annen form på barnelampen? Ferm Living Kids tilbyr flere forskjellige design. Kanskje en hjort, en elefant, en luftballong eller en stjerne passer bedre?

Vedlikeholdtips: Rengjør Koala-vegglampen med en fuktig klut.
Lyskilde: Krever 2 G4 lysdioder - maks. 2x3 W.
Skruer og plugger er inkludert.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.