product
variable_170326København Potte Grønn, 10 cmhttps://www.rum21.no/kobenhavn-potte-gronn?p=220205https://az666937.vo.msecnd.net/67/eff167a4-97bb-4069-b3f3-fe6fae0a00dcInStock291NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterBergs PotterGlazed by Bergs København potte fra Bergs Potter. Glazed by Bergs er en eksklusiv serie potter og vaser med mettede glasurer. Resultatene av disse intense og tidløse fargevalgene blir utrolig vakre. En kvalitet og stil som er en selvsagt klassiker. En fantastisk potte som bærer kallenavnet "Slottspotten", ettersom inspirasjon er hentet fra kongeslottet i Fredensborg. Designens hoved-inspirasjon kom en dag for mange år siden da Steffen Berg fant en vakker potte i en nedlagt planteskole. Pottene er laget for hånd av italiensk leire, i henhold til toskansk tradisjon. Kombinasjonen av glasur og pottens modell gjør den til en ekstremt vakker potte uansett hvor i hjemmet ditt du plasserer den, for eksempel i vinduskarmen, på en benk eller på balkongen din. Finnes i flere størrelser og farger i og utenfor serien Glazed by Bergs.291

København Potte Grønn, 10 cm

291 kr
Denne smaragdgrønne glaserte potten fra Bergs Potter tilhører serien Glazed by Bergs, en eksklusiv serie av leirgryter med gryter og vaser med mettede glasurer. Velg mellom mange forskjellige størrelser og farger.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Glazed by Bergs København potte fra Bergs Potter. Glazed by Bergs er en eksklusiv serie potter og vaser med mettede glasurer. Resultatene av disse intense og tidløse fargevalgene blir utrolig vakre. En kvalitet og stil som er en selvsagt klassiker. En fantastisk potte som bærer kallenavnet "Slottspotten", ettersom inspirasjon er hentet fra kongeslottet i Fredensborg. Designens hoved-inspirasjon kom en dag for mange år siden da Steffen Berg fant en vakker potte i en nedlagt planteskole. Pottene er laget for hånd av italiensk leire, i henhold til toskansk tradisjon. Kombinasjonen av glasur og pottens modell gjør den til en ekstremt vakker potte uansett hvor i hjemmet ditt du plasserer den, for eksempel i vinduskarmen, på en benk eller på balkongen din. Finnes i flere størrelser og farger i og utenfor serien Glazed by Bergs.

Egenskaper

  • Produktnummer220205
  • Lev. produktnummerKCG10S
  • Varemerke
  • FargeGrønn
  • MaterialtextItaliensk leire
  • StørrelseXS
  • Diameter10 cm
  • Høyde9 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.