Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_217887København Potte Hvit, 10 cmhttps://www.rum21.no/kobenhavn-potte-hvit?p=229528https://az666937.vo.msecnd.net/67/46174b6b-fe2e-43c6-bc10-ab67f72306fcOutOfStock311NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterBergs Potter<p>Denne hvite København potten med skål er det nyeste tillegget til den glaserte blomsterpottefamilien fra Bergs Potter. Leirepotten tilhører den eksklusive serien Glaze by Bergs og er produsert i henhold til toskansk tradisjon i solfylte Italia. Hver potte er laget for hånd og dyppet separat i en intens glasur som gir den mettede fargen. Resultatet er en klassisk potte av høyeste kvalitet som vil vare gjennom flere generasjoner og aldri går av moten. Med andre ord, ren perfeksjonisme. <br /><br />Den glaserte serien København består også av blomsterpotter med glasur i fargene smaragdgrønn, dyp blå og glødende rav. Alle fargene på leirepottene har en luksuriøs finish og er utrolig vakre i seg selv, mens de blir ekstra vakre når man kombinerer dem sammen. Fargenes inspirasjon kommer fra de detaljerte husene og det endeløse havet i den idylliske danske fiskelandsbyen Dragør.</p>311
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Krukker
1 / 6
Bergs Potter - logotype - Rum21.noBergs Potter - logotype - Rum21.no

København Potte Hvit, 10 cm

311 kr
Denne hvite København potten med skål er det nyeste tillegget til den glaserte blomsterpottefamilien fra Bergs Potter. Leirepotten tilhører den eksklusive serien Glaze by Bergs og er produsert i henhold til toskansk tradisjon i solfylte Italia.
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Denne hvite København potten med skål er det nyeste tillegget til den glaserte blomsterpottefamilien fra Bergs Potter. Leirepotten tilhører den eksklusive serien Glaze by Bergs og er produsert i henhold til toskansk tradisjon i solfylte Italia. Hver potte er laget for hånd og dyppet separat i en intens glasur som gir den mettede fargen. Resultatet er en klassisk potte av høyeste kvalitet som vil vare gjennom flere generasjoner og aldri går av moten. Med andre ord, ren perfeksjonisme.

Den glaserte serien København består også av blomsterpotter med glasur i fargene smaragdgrønn, dyp blå og glødende rav. Alle fargene på leirepottene har en luksuriøs finish og er utrolig vakre i seg selv, mens de blir ekstra vakre når man kombinerer dem sammen. Fargenes inspirasjon kommer fra de detaljerte husene og det endeløse havet i den idylliske danske fiskelandsbyen Dragør.

Egenskaper

  • Produktnummer229528
  • Lev. produktnummerKCW10S
  • Varemerke
    Bergs Potter
  • FargeHvit
  • FinishGlasert
  • MaterialeLeire
  • Diameter9 cm
  • Høyde10 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Bergs Potter er helt fra begynnelsen en dansk familiebedrift, og har vært på markedet i mer enn 75 år. Bedriften fortsetter stadig å vokse og imponere. De produserer enestående potter av høy kvalitet, laget for hånd i Italia. Inspirasjonen er hentet fra mange forskjellige steder, epoker og kulturer rundt om i verden. Lidenskapen for potter har vært i Bergs familie i flere generasjoner, og er det fremdeles den dag i dag. Deres potter er av italiensk leire og håndlaget i henhold til toskansk tradisjon. Bergs Potters design er tidløs og klassisk, nå som før, noe som betyr at pottene vil eldes med verdighet og få en vakker patina som blir enda vakrere over tid.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no