product
variable_217887København Potte 21 cm, Hvithttps://www.rum21.no/kobenhavn-potte-hvit?p=229533https://az666937.vo.msecnd.net/67/135dc1fa-cc06-487b-956c-2a8259b6bc29OutOfStock759NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterBergs Potter<p>Denne hvite København potten er vårt nyeste tillegg til den glaserte blomsterpottefamilien fra Bergs Potter. Leirepotten tilhører den eksklusive serien Glaze by Bergs og er produsert i henhold til toskansk tradisjon i solfylte Italia. Hver potte er laget for hånd og dyppet separat i en intens glasur som gir den mettede fargen. Resultatet er en klassisk potte av høyeste kvalitet som vil vare gjennom flere generasjoner og aldri går av moten. Med andre ord, ren perfeksjonisme. <br /><br />Den glaserte serien København består også av blomsterpotter med glasur i fargene smaragdgrønn, dyp blå og glødende rav. Alle fargene på leirepottene har en luksuriøs finish og er utrolig vakre i seg selv, mens de blir ekstra vakre når man kombinerer dem sammen. Fargenes inspirasjon kommer fra de detaljerte husene og det endeløse havet i den idylliske danske fiskelandsbyen Dragør.</p>759

København Potte 21 cm, Hvit

759 kr
Denne hvite København potten er vårt nyeste tillegg til den glaserte blomsterpottefamilien fra Bergs Potter. Leirepotten tilhører den eksklusive serien Glaze by Bergs og er produsert i henhold til toskansk tradisjon i solfylte Italia.
Leveringstid:  4-6 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Denne hvite København potten er vårt nyeste tillegg til den glaserte blomsterpottefamilien fra Bergs Potter. Leirepotten tilhører den eksklusive serien Glaze by Bergs og er produsert i henhold til toskansk tradisjon i solfylte Italia. Hver potte er laget for hånd og dyppet separat i en intens glasur som gir den mettede fargen. Resultatet er en klassisk potte av høyeste kvalitet som vil vare gjennom flere generasjoner og aldri går av moten. Med andre ord, ren perfeksjonisme.

Den glaserte serien København består også av blomsterpotter med glasur i fargene smaragdgrønn, dyp blå og glødende rav. Alle fargene på leirepottene har en luksuriøs finish og er utrolig vakre i seg selv, mens de blir ekstra vakre når man kombinerer dem sammen. Fargenes inspirasjon kommer fra de detaljerte husene og det endeløse havet i den idylliske danske fiskelandsbyen Dragør.

Egenskaper

  • Produktnummer229533
  • Lev. produktnummerKCW21S
  • Varemerke
  • FargeHvit
  • FinishGlasert
  • MaterialeLeire
  • Diameter18 cm
  • Høyde21 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.