Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
226602Ladybird Tapet, Grønn/Hvithttps://www.rum21.no/ladybird-tapet-gronn-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/99909a39-12a5-47e4-8767-94cc4ce35393OutOfStock748NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/veggdekorNofred<p>Tapeten Ladybird fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller marihøner som klatrer på hjerteformede blader. Ved å tapetsere barnerommet med Ladybird skapes en fantastisk atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet på ladybirds gjør det morsomt for barna å lære å telle midt på dagen, eller like før det er sovetid. <br /><br />Tapeten Ladybird er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til motivet med marihøner tilbyr Nofred tapeten Safari med tigre og løver, og tapeten Toucan med sør-amerikanske tukaner. Mønsteret og designspråket på tapetene er utformet for å passe inn i både barnas rom og sammen med hjemmets øvrige interiør.</p> <p>Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm <br />Mønsterhøyde: 66,1 cm</p>748
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Tapeter & Veggdekorasjoner
1 / 3
Nofred logoNofred logo

Ladybird Tapet, Grønn/Hvit

748 kr
Tapeten Ladybird fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller marihøner som klatrer på hjerteformede blader. Ved å tapetsere barnerommet med Ladybird skapes en fantastisk atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Tapeten Ladybird fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller marihøner som klatrer på hjerteformede blader. Ved å tapetsere barnerommet med Ladybird skapes en fantastisk atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet på ladybirds gjør det morsomt for barna å lære å telle midt på dagen, eller like før det er sovetid.

Tapeten Ladybird er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til motivet med marihøner tilbyr Nofred tapeten Safari med tigre og løver, og tapeten Toucan med sør-amerikanske tukaner. Mønsteret og designspråket på tapetene er utformet for å passe inn i både barnas rom og sammen med hjemmets øvrige interiør.

Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm
Mønsterhøyde: 66,1 cm

Egenskaper

 • Produktnummer226602
 • Lev. produktnummer7010
 • Varemerke
  Nofred
 • FargeGrønn, Naturlig Hvit
 • MaterialeNon Woven
 • Materiale beskrivelseVaskbar og miljøvennlig non-woven tapet
 • MotivDyr & insekter
 • Bredde50 cm
 • Lengde1000 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no