Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_140736Lamino Fotskammel Ekstra Trekk Saueskinn, Charcoalhttps://www.rum21.no/lamino-ekstra-trekk-til-fotskammel-saueskinn?p=145344https://az666937.vo.msecnd.net/67/f87b93ea-495e-4bef-991c-a3ed6ded47ccOutOfStock2329NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/trekkSwedeseEt ekstra trekk av saueskinn for Lamino fotskammel. I tråd med Swedeses fokus på bærekraftighet tilbys komplette sett med trekk av saueskinn og tilbehør som gir nytt liv til din Lamino fotskammel. Som Swedese selv sier tar man vare på det man elsker, noen ganger er det likevel nødvendig med en viss grad av fornyelse. De som trekker om sin Lamino fotskammel gir den nytt liv, og gjør at den kan holde gjennom flere generasjoner. For at resultatet skal bli så bra som mulig anbefales det at arbeidet utføres av en profesjonell tapetserer. <br /><br /><strong>Et sett med trekk av saueskinn inneholder følgende:</strong> <ul> <li>1 saueskinn for å kle om Lamino fotskammel</li> <li>Lim</li> </ul> <p>Velg mellom flere forskjellige versjoner på saueskinnet. Det finnes også kompletterende trekk av saueskinn til Lamino lenestoler.</p>2740CAMPAIGN
Shop/Møbler/ Møbeltilbehør/ Møbeltrekk
-15%
1 / 2

Lamino Fotskammel Ekstra Trekk Saueskinn, Charcoal

2 329 kr2 740 kr
Trenger dine elskede favorittmøbler et lite løft? I tråd med Swedeses fokus på bærekraftighet tilbys komplette sett med trekk av saueskinn og tilbehør som gir nytt liv til din Lamino fotskammel.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Et ekstra trekk av saueskinn for Lamino fotskammel. I tråd med Swedeses fokus på bærekraftighet tilbys komplette sett med trekk av saueskinn og tilbehør som gir nytt liv til din Lamino fotskammel. Som Swedese selv sier tar man vare på det man elsker, noen ganger er det likevel nødvendig med en viss grad av fornyelse. De som trekker om sin Lamino fotskammel gir den nytt liv, og gjør at den kan holde gjennom flere generasjoner. For at resultatet skal bli så bra som mulig anbefales det at arbeidet utføres av en profesjonell tapetserer.

Et sett med trekk av saueskinn inneholder følgende:
 • 1 saueskinn for å kle om Lamino fotskammel
 • Lim

Velg mellom flere forskjellige versjoner på saueskinnet. Det finnes også kompletterende trekk av saueskinn til Lamino lenestoler.

Egenskaper

 • Produktnummer145344
 • Lev. produktnummer210-06-charcoal
 • Varemerke
  Swedese
 • Serie
 • Designer
 • FargeGrå
 • MaterialeSaueskinn

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no