product
variable_140736Lamino Fotskammel Ekstra Trekk Saueskinn, Charcoalhttps://www.rum21.no/lamino-ekstra-trekk-til-fotskammel-saueskinn?p=145344https://az666937.vo.msecnd.net/67/f87b93ea-495e-4bef-991c-a3ed6ded47ccOutOfStock2272NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/trekkSwedeseEt ekstra trekk av saueskinn for Lamino fotskammel. I tråd med Swedeses fokus på bærekraftighet tilbys komplette sett med trekk av saueskinn og tilbehør som gir nytt liv til din Lamino fotskammel. Som Swedese selv sier tar man vare på det man elsker, noen ganger er det likevel nødvendig med en viss grad av fornyelse. De som trekker om sin Lamino fotskammel gir den nytt liv, og gjør at den kan holde gjennom flere generasjoner. For at resultatet skal bli så bra som mulig anbefales det at arbeidet utføres av en profesjonell tapetserer. <br /><br /><strong>Et sett med trekk av saueskinn inneholder følgende:</strong> <ul> <li>1 saueskinn for å kle om Lamino fotskammel</li> <li>Lim</li> </ul> <p>Velg mellom flere forskjellige versjoner på saueskinnet. Det finnes også kompletterende trekk av saueskinn til Lamino lenestoler.</p>2272

Lamino Fotskammel Ekstra Trekk Saueskinn, Charcoal

2 272 kr
Trenger dine elskede favorittmøbler et lite løft? I tråd med Swedeses fokus på bærekraftighet tilbys komplette sett med trekk av saueskinn og tilbehør som gir nytt liv til din Lamino fotskammel.
Leveringstid:  8-10 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse

Produktinformasjon

Et ekstra trekk av saueskinn for Lamino fotskammel. I tråd med Swedeses fokus på bærekraftighet tilbys komplette sett med trekk av saueskinn og tilbehør som gir nytt liv til din Lamino fotskammel. Som Swedese selv sier tar man vare på det man elsker, noen ganger er det likevel nødvendig med en viss grad av fornyelse. De som trekker om sin Lamino fotskammel gir den nytt liv, og gjør at den kan holde gjennom flere generasjoner. For at resultatet skal bli så bra som mulig anbefales det at arbeidet utføres av en profesjonell tapetserer.

Et sett med trekk av saueskinn inneholder følgende:
  • 1 saueskinn for å kle om Lamino fotskammel
  • Lim

Velg mellom flere forskjellige versjoner på saueskinnet. Det finnes også kompletterende trekk av saueskinn til Lamino lenestoler.

Egenskaper

  • Produktnummer145344
  • Lev. produktnummer210-06-charcoal
  • Varemerke
  • Serie
  • FargeGrå
  • MaterialeSaueskinn

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.