Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

La Lampe Gras N°210 Vegglampe, Svart

La Lampe Gras N°210 Vegglampe, Svart

5 490 kr
Vegglampe fra DCWéditions. Vegglampen har et industrielt design i stål med en vinklet arm og en vinklet lampeskjerm perfekt for områder der du vil lese eller jobbe.
På lager

Lampe Gras N°210 Vegglampe

5 490 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lampe Gras N°210 vegglampe fra DCWéditions med et industrielt design i stål med en vinklet arm og en vinklet lampeskjerm perfekt for områder der du vil lese eller jobbe. Velg mellom ulike farger.

Designet av Bernard-Albin Gras.

Bra å vite om Lampe Gras N°210 vegglampen


- Industrielt design.
- Vinklet arm.
- Vinklet lampeskjerm.
- Laget av stål.
- Fra kolleksjonen Lampe Gras by DCWéditions.
- E14
- Høyde: 780 mm.
- Lengde: 390 mm.
- Ledningslengde: 2100 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 3,4 kg.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null