product
variable_129453Le Bat Lenestol, Messing/Cognachttps://www.rum21.no/le-bat-lenestol-messing?p=207356https://az666937.vo.msecnd.net/67/90c617ad-fa72-45ae-a4ad-0b12b51fea26InStock6811NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerDecotique<p>Le Bat lenestol fra Decotique. En klassisk flaggermusstol i et nytt smart design som gjør den enkel å transportere! Du bygger sammen ditt eget stativ og trer over det fantastiske skinntrekket for å skape din egen unike og koselige sitteplass. Lenestolen er produsert i Småland. Denne tolkningen av den ikoniske flaggermusstolen er laget unikt for oss, og er kun tilgjengelig hos Rum21 og vårt søsterselskap Royal Design.<br /><br />Flaggermusstolen, også kalt BKF-stolen og Butterfly-stolen, ble designet i 1938 av spanske Antonio Bonet og argentinerne Juan Kurchan og Jorge Ferarri-Hardoy. Lenestolen ble et symbol på ungdomsopprør under senere 1900-tall, mot en foreldregenerasjon som følte at unge mennesker skulle "sitte ordentlig".<br /><br />Bra å vite:<br />Rygghøyde: 100 cm<br />Ryggbredde: 93 cm<br />Høyde foran: 51 cm<br />Bredde foran: 75 cm<br />Øvrig: Krever montering, sorte møbeltasser er forhåndsmontert på bena.<br />Vedlikehold: Tørk av flekker med en fuktig klut, eller bruk gullsåpe og vann. Behandle skinnet ved behov ved å smøre det med ufarget skinnfett eller lærolje. Dette forlenger skinnets levetid og forhindrer at skinnet tørker ut. Det beskytter også mot vann og andre væsker som kan misfarge skinnet.<br /><br />Skinntrekket er et eksklusivt vegetabilgarvet skinn, laget i Småland av tung oksehud med en tykkelse på 3,5 - 4 mm.</p>6811

Le Bat Lenestol, Messing/Cognac

6 811 kr
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse

Produktinformasjon

Le Bat lenestol fra Decotique. En klassisk flaggermusstol i et nytt smart design som gjør den enkel å transportere! Du bygger sammen ditt eget stativ og trer over det fantastiske skinntrekket for å skape din egen unike og koselige sitteplass. Lenestolen er produsert i Småland. Denne tolkningen av den ikoniske flaggermusstolen er laget unikt for oss, og er kun tilgjengelig hos Rum21 og vårt søsterselskap Royal Design.

Flaggermusstolen, også kalt BKF-stolen og Butterfly-stolen, ble designet i 1938 av spanske Antonio Bonet og argentinerne Juan Kurchan og Jorge Ferarri-Hardoy. Lenestolen ble et symbol på ungdomsopprør under senere 1900-tall, mot en foreldregenerasjon som følte at unge mennesker skulle "sitte ordentlig".

Bra å vite:
Rygghøyde: 100 cm
Ryggbredde: 93 cm
Høyde foran: 51 cm
Bredde foran: 75 cm
Øvrig: Krever montering, sorte møbeltasser er forhåndsmontert på bena.
Vedlikehold: Tørk av flekker med en fuktig klut, eller bruk gullsåpe og vann. Behandle skinnet ved behov ved å smøre det med ufarget skinnfett eller lærolje. Dette forlenger skinnets levetid og forhindrer at skinnet tørker ut. Det beskytter også mot vann og andre væsker som kan misfarge skinnet.

Skinntrekket er et eksklusivt vegetabilgarvet skinn, laget i Småland av tung oksehud med en tykkelse på 3,5 - 4 mm.

Egenskaper

  • Produktnummer207356
  • Lev. produktnummer2902-011
  • Varemerke
  • FargeKonjakk
  • MaterialeMessing, Lær
  • Materiale trekkLær
  • TypeLenestol
  • Bredde93 cm
  • Høyde100 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.