Nyheter
Belysning
Le Bat Lenestol, Sort

Le Bat Lenestol, Sort

5 454 kr
Anb. pris9 090 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris5 454 kr

Le Bat lenestol fra Decotique. En klassisk flaggermusstol i et nytt smart design som gjør den enkel å transportere! Du bygger sammen ditt eget stativ og trer over det fantastiske skinntrekket for å skape din egen unike og koselige sittep

På lager

Le Bat Lenestol, Messing/Brun

5 454 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Le Bat lenestol fra Decotique. En klassisk flaggermusstol i et nytt smart design som gjør den enkel å transportere! Du bygger sammen ditt eget stativ og trer over det fantastiske skinntrekket for å skape din egen unike og koselige sitteplass. Lenestolen er produsert i Småland. Denne tolkningen av den ikoniske flaggermusstolen er laget unikt for oss, og er kun tilgjengelig hos Rum21 og vårt søsterselskap Royal Design.

Flaggermusstolen, også kalt BKF-stolen og Butterfly-stolen, ble designet i 1938 av spanske Antonio Bonet og argentinerne Juan Kurchan og Jorge Ferarri-Hardoy. Lenestolen ble et symbol på ungdomsopprør under senere 1900-tall, mot en foreldregenerasjon som følte at unge mennesker skulle "sitte ordentlig".

Bra å vite:
Rygghøyde: 100 cm
Ryggbredde: 93 cm
Høyde foran: 51 cm
Bredde foran: 75 cm
Øvrig: Krever montering, sorte møbeltasser er forhåndsmontert på bena.
Vedlikehold: Tørk av flekker med en fuktig klut, eller bruk gullsåpe og vann. Behandle skinnet ved behov ved å smøre det med ufarget skinnfett eller lærolje. Dette forlenger skinnets levetid og forhindrer at skinnet tørker ut. Det beskytter også mot vann og andre væsker som kan misfarge skinnet.

Skinntrekket er et eksklusivt vegetabilgarvet skinn, laget i Småland av tung oksehud med en tykkelse på 3,5 - 4 mm.

Egenskaper

 • Produktnummer
  207357
 • Lev. produktnummer
  2902-012
 • Varemerke
  Decotique
 • Serie
 • Fraktklasse
  ExtraLarge
 • Farge
  Sort
 • Farge på ramme
  Metal
 • Materiale
  Skinn
 • Materiale trekk
  Lær
 • Bredde
  93 cm
 • Høyde
  100 cm
#rum21
Om varemerket
Decotique er et svenskt varemerke som ble startet i 2014. Bedriftens ambisjon er å designe og produsere møbler og innredning som tiltrekker seg de interiørinteresserte kundene, i tråd med dagens ledende stiltrender innen styling og innredning. Felles for designen på produktene er at den er enkel, ren og behagelig. Sortimentet kan beskrives som en kombinasjon av en rå Deco-stil, og et noe mykere New Nordic-uttrykk. Fargekontrastene oppnås ved at skitne støvete nyanser møter crunchy ishvite stoffer og overflater.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null