product
variable_204886Leaf Teppe, Burgunderhttps://www.rum21.no/leaf-teppe?p=226963https://az666937.vo.msecnd.net/67/baecb96e-a86e-4bf1-bcd9-6feaf0b839a6OutOfStock875NOK/barn/barnetekstiler/barn/barnetekstiler/barnepleddNofred<p>Teppet Leaf fra det danske merket Nofred er designet for å passe nyfødte babyer og større barn som trenger et mykt sted i rommet for å lese eller se på film. Teppet har fått en organisk form og forestiller et blad. Leaf er både mykt og behagelig for de små å sitte eller ligge på. Legg teppet på gulvet, over sengen eller hvorfor ikke på sofaen i stuen, som noen ganger trenger litt ekstra beskyttelse. Det stilige og moderne designspråket gjør at Leaf passer inn i de fleste rom og miljøer. Velg mellom fire forskjellige farger: grå, mintgrønn, petroleum og burgunder. <br /><br />For deg som har nok tepper og pledd i hjemmet, er Leaf en perfekt gave å gi bort som en dåpsgave eller til en liten som fyller år. <br /><br />Vaskeanvisning: Kan vaskes i maskin på et skånsomt program. Ikke tørk i tørketrommel.</p>875

Leaf Teppe, Burgunder

875 kr
Teppet Leaf fra det danske merket Nofred er designet for å passe nyfødte babyer og større barn som trenger et mykt sted i rommet for å lese eller se på film. Teppet har fått en organisk form og forestiller et blad. Leaf er både mykt og behagelig for de små å sitte eller ligge på.
Leveringstid:  6-8 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Teppet Leaf fra det danske merket Nofred er designet for å passe nyfødte babyer og større barn som trenger et mykt sted i rommet for å lese eller se på film. Teppet har fått en organisk form og forestiller et blad. Leaf er både mykt og behagelig for de små å sitte eller ligge på. Legg teppet på gulvet, over sengen eller hvorfor ikke på sofaen i stuen, som noen ganger trenger litt ekstra beskyttelse. Det stilige og moderne designspråket gjør at Leaf passer inn i de fleste rom og miljøer. Velg mellom fire forskjellige farger: grå, mintgrønn, petroleum og burgunder.

For deg som har nok tepper og pledd i hjemmet, er Leaf en perfekt gave å gi bort som en dåpsgave eller til en liten som fyller år.

Vaskeanvisning: Kan vaskes i maskin på et skånsomt program. Ikke tørk i tørketrommel.

Egenskaper

  • Produktnummer226963
  • Lev. produktnummer5009
  • Varemerke
  • FargeVinrød
  • Materialtext100% økologisk bomull
  • Bredde11 cm
  • Høyde1.5 cm
  • Lengde12.5 cm
  • Last ned Produktblad (sv)

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.