Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212598Ligna Skjenk 110X45, Eikhttps://www.rum21.no/ligna-skjenk-110x45-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/6c7bb58f-05ef-4ccb-925c-a2229e7a875dOutOfStock13962NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/sideboardsEthnicraftLigna skjenk fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Her har vi en skjenk med et stilig og elegant utseende. Den naturlige eiken sammen med det rustfrie stålet skaper en nydelig kontrast som gjør at skjenken passer til de fleste hjem uten å kreve for mye oppmerksomhet. Ligna er en serie skjenker som ikke bare har et elegant utseende, men også oppfyller en viktig praktisk funksjon, lagring. Du kan sette skjenken på kjøkkenet, i stuen eller i spisestuen for å få ekstra lagringsplass.13962

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Skjenker & Sideboards
1 / 2

Ligna Skjenk 110X45, Eik

13 962 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Ligna skjenk fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Her har vi en skjenk med et stilig og elegant utseende. Den naturlige eiken sammen med det rustfrie stålet skaper en nydelig kontrast som gjør at skjenken passer til de fleste hjem uten å kreve for mye oppmerksomhet. Ligna er en serie skjenker som ikke bare har et elegant utseende, men også oppfyller en viktig praktisk funksjon, lagring. Du kan sette skjenken på kjøkkenet, i stuen eller i spisestuen for å få ekstra lagringsplass.

Egenskaper

 • Produktnummer212598
 • Lev. produktnummer50949
 • Varemerke
  Ethnicraft
 • Designer
  Alain Van Havre
 • FargeEik
 • MaterialeEik, Rustfritt stål
 • Bredde110 cm
 • Dybde45 cm
 • Høyde78 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no